Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beautiful Lake Pyhäjärvi

Moikka moi!

Mun juhannus alkaa huomenna, suunnataan Hennun kanssa koko viikonlopuksi Turkuun akrojoogan pariin! Siitä lisää myöhemmin, oon niin innoissani. Mua harmittaa vaan, että joku pieni flunssanpoikanen yrittää tehdä tuloaan, kurkku ihan käheä ja nenä tukossa. Onneks muuten ihan hyvä olo. Oon juonut koko päivän lämmintä vettä inkiväärin, sitruunan ja hunajan kanssa. Toivottavasti siitä oli apua haha!

Nää kuvat on viime viikolta, kun meillä oli näitä ihanan kuumia kesäpäiviä. Suunnattiin yhtenä lämpimänä aamuna Takolle, jossa sijaitsee Water Action Park. Saatiin kaksi jättikokoista SUP -lautaa lainaan ja niillä lähettiin sitten kolme päällä melomaan Pyhäjärven rauhallisiin maisemiin. Mä pulahdin myös uimaan, ekan kerran omasta tahdosta, toisen kerran jotain upeaa joogaliikettä yrittäessä. Tässä muutamia kuvia aamulta järvellä!

/ / / Helloo!

My Midsummer celebration will start tomorrow, we will be heading to Turku with Hennu to spend the whole weekend with AcroYoga. More about it later, I can just say that I’m super excited! Only thing is that some flu is trying to get me. My throat is dry and my nose is stuck, otherwise I’m feeling good. I’ve been drinking warm water with fresh ginger, lemon and honey, hopefully it helped!

These photos are from last week, when we still had these beautiful, sunny summer days. One of those warm mornings we were biking to the lake Pyhäjärvi to go paddling. We got two boards from Water Action Park and started padding, us three. On those two boards. These boards were actually enough big to go as duo haha! I also jumped for a swim, once free-willingly, once when I tried to do some cool yoga pose. Here is few photos from our morning at the lake!

Boards from Water Action Park.  My bikini from La Mar Bikini.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like