Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yoga morning in the sun

Ihana aurinkoinen keli on hellinyt mua täälä Pohjanmaan rauhassa. Oon viettänyt koko aamun pihalla, lukenut kirjaa, juonut kahvia ja joogailin varmaan yhteensä puoltoista tuntia. Hei vinkkinä muuten; Yogaialla on keskiviikkoon asti ilmainen kokeilujakso. Josset siis ole koskaan kokeillut online -joogatunteja, nyt siihen on hyvä mahdollisuus! Mulla oli tänään joogailuun kaksi karvaista assistenttia, nimittäin meidän äitin mäyrikset, Osku ja Sulo. En voinut sulkea niitä sisällekkään, silloin vasta alkoikin hirveä ulina. Ne varmaan kattoi ikkunasta, että nyt mulla on joku hätänä kun seison päälläni. No ei se mitään, meni se joogailu näinkin! Koirat ja minä nautittiin varmaan yhtä paljon auringosta. Joogan jälkeen makkarat nimittäin rentoutuivat vierekkäin suorassa auringonpaisteessa tassut taivasta kohden.

/ / / It’s been beautiful weather today and I’ve been just relaxing here at peaceful countryside. I’ve spend my day pretty much outside, reading book, drinking coffee and I was having a nice, long yoga session too. I had too furry assistants today, my mom’s two sausage dogs. I couldn’t lock them inside either, they were going crazy. Probably thinking I’m in trouble, since I was upside down. Me and the dogs were both enjoying the sun as much, they were having post-yoga sunbaking too.

Let’s start!

Kuvissa näkyvä joogamatto on muuten saapui mulle reilu viikko sitten Ruotsista. Kyseessä on Grounded Factoryn ympäristön huomioon ottava, Ruotsissa suunniteltu ja ekologisista materiaaleista valmistettu joogamatto. Iso plussa siitä! Lisäksi matoissa on kausittain vaihtuvat, ihan älyttömän kauniit printit. Itse valitsin vihreän palmukuvion, voin sitte joogailessa unelmoida itseni takaisin trooppisille rannoille haha! Laukkujen mukana tulee myös kantohihna.

/ / / I have a new yoga mat too, it just arrived from Sweden and I’m in love. It is from Grounded Factory and it’s eco-friendly, designed in Sweden and sustainable. They also have changing prints, which are all so beautiful! I had hard time deciding, but in the end I chose the green palmtree print. When I do my yoga, I can dream myself back to the tropical paradises haha! They also have a strap with them, makes it easier to carry your mat!

Kisses and stretching.

Are we not done yet??

I just came here for the savasana…

Previous Post Next Post

You Might Also Like