Suomen suurin matkablogiyhteisö

Glohair Summer Party 2017

Moikka moi!

Rämmin jotenkuten tän viikolopun läpi ja kyllä nyt sänky kutsuu tätä tyttöä kohtapuolin. Oli aika hardcore -työajat mulla viime päivinä ja eilen oli viikonlopun kohokohta eli mun työpaikan Glohairin järjestämät kesäjuhlat. Ne pidettiin Tampereella Olympiakorttelissa ja sielä oli kaikki Glohairit edustamassa. Tehtiin kampauksia, kesän kuumimpia värejä ja leikkauksia yhteensä 45 mallille! Huh! Mulla oli mallina mun ystävä Jonna, jolle tein raikkaan viileän vaalean ja ihanan boheemin kampauksen. Aika kaunis nainen, vai mitä? Meidän jäätävän kokoiselle lössille oli varattu kokonainen kerros koko illaksi, sielä siis istuskeltiin auringossa, viimeisteltiin malleja ja näytöksen jälkeenkin juhlat jatkuivat aamuyöhön asti.

Tässä muutamia kuvia illasta! Oli ihan superkivaa. (:

/ / / Helloo!

I managed to go through my hc-weekend and I’m almost falling asleep already. I had long days at work, double shifts and yesterday we organised a big summer party from my work. All our salons were representing there, we did beautiful summer hair, up-styles, colours and cuts in total for 45 models! Wow. My model was my beautiful friend Jonna, I coloured her hair with fresh cool blonde tones and did a beautiful bohemian style for finish. Quite a stunning girl, or what do you think? ;D Our massive group of hairdressers and models had whole floor to ourselves with huge balcony. There we spent the night having some drinks, enjoying the sun and doing the last preps before the show. Afterwards party went on until the early hours. 

Here is couple of photos, had super nice time! Thanks to everyone. (:

Previous Post Next Post

You Might Also Like