Suomen suurin matkablogiyhteisö

SUP and Acro – better kind of day

Moi moi!

Kiireinen viikonloppu edessä, ajattelin siis tulla vähä morjestaan tänne blogin puolelle ennen sitä. Kiitos ihanista kommenteista ja viesteistä, joita sain ton mun edelliseen postaukseen. <3 Ihanaa kuulla kohtalotovereiden samankaltaisia ajatuksia ja kokemuksia.

Glohairin kampaamot järjestää lauantaina muuten ison kesänäytöksen Tampereen Olympiakorttelissa. Jos siis haluaa kuukauden parhaisiin bileisiin, kannattaa käväistä missä tahansa Glohairissa nappaamassa kutsu itselleen! Niitä vielä muutamia löytyy. Lisäksi mulla on perjantaina tuplavuoro, töissä sekä kahvilassa että kampaamossa! Huh huh. No ajattelin ehkä karata sunnuntaina Pohjanmaan rauhaan, jos se vain onnistuu. Ens viikolla onkin jo juhannus, ja mulla onkin todella akrobaattinen sellainen tiedossa. Vähän vaihtelua, yleensä juhannukset on mennyt festareilla juhliessa. Lisää tosta juhannuksesta myöhemmin! (:

/ / / Holaaa amigos!

I have very busy weekend ahead, so I though I come say hi. First of all, thank you guys for all the comments and messages I received to my previous post. Was amazing to read your similar experiences. <3 I’m not alone!

What’s happening this weekend then? On Saturday my salon is organizing a huge hair show, which will take the whole day an night. On Friday I have double shift. On Sunday I was planning to runaway to my peaceful home town, if I can. Next week it’s already midsummer, and I have some acrobatic plans. Little bit different, since last years I’ve mainly celebrated Finnish midsummer at music festivals. I will tell you more about my upcoming acro -weekend later!

Huomenna ajateltiin mennä aamulla suppailemaan mun kaverin Emilian kanssa! Tässä pari kuvaa viime sunnuntailta kun akroiltiin aamu ja käytiin pikaisella suppailulla. Syystä Suomen kesä. Tuuli yltyi niin kovaksi paikalle päästyä ettei laudalla päässyt eteen eikä taakse. Huomiseksi on onneksi luvattu hyvää keliä!

/ / / Tomorrow we were planning to go stand-up paddleboarding with my friends Emilia. Here is couple of photos from last Sunday, we were training some acro in the morning and went for a quick paddle after. Quick, because of this amazing summer weather. When we reached the lake, wind was getting stronger and stronger. In the end it was impossible to try to steer the board. Well hopefully tomorrow is not as windy!

Photos by Sami Farin.

My yoga leggings from Hatha Clothing.

My bikini from La Mar Bikini

Stand-up paddleboards from Water Action Park Tampere.

Previous Post Next Post

You Might Also Like