Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga Everyday

Moi vaan!

Viime päivinä oon ehtinyt akroilemaan ihan kiitettävästi ja sen voi kyllä lihaksissa tuntea. Mulla oli tänään vapaa aamu, joten päätin käydä testaamassa Om Yoga -koulun hot yoga -tyylisen tunnin. Mikä ihana pieni joogastudio, kiva tunnelma ja todella keskeinen sijainti. Tunnin vetäjä aloitti tunnin toteamalla: ”Tänään pidetään enemmän venyttelyyn painottuva tunti.”. Jes, just sitä mitä tänään kaipasin. Tunti oli todella rentouttava ja lämpimässä salissa lihakset vetreytyivät nopeasti. Pakko päästä pian uusiksi!

Ajattelinkin pitemmittä puheitta tulla jakamaan viime päivien akrojoogailuista napsaistuja kuvia!

/ / / Hey hey!

Lately I’ve had bit more free time and weather has been perfect for some acro at the beach or park. Since I’ve been doing heaps of acro, this morning I woke up and my muscles were feeling sore and tight. I decided finally to go try hot yoga. I had heard a lot of good about Om Yoga School, so I booked a lesson there. What a cute little yoga studio with nice atmosphere and central location. The teacher started the lesson by saying: ”Today we will concentrate more on stretching.” Yes, exactly what my muscles needed today! The lesson was super relaxing and my tights muscles were gaining their flexibility back real quick in warm studio. Must go soon again!

Long story short, here is couple of photos taken from our recent acro jams!

Yeah sometimes you have to get really close haha! Copyright Sami Farin.

Copyright Sami Farin.

Copyright Sami Farin.

Copyright Sami Farin.

Banana break haha! Copyright Sami Farin.

Copyright Sami Farin.

My white bikini top is from La Mar Bikini! Perfect for sports!

Previous Post Next Post

You Might Also Like