Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surfing in the middle of Munich

Moikka moi!

Olen palannut takaisin Suomen kamaralle ja istun bussissa matkalla kohti Tamperetta. Pakko muuten antaa iso plussa Onnibusseille, halvat hinnat, nykyään jo reilusti enemmän lähtöjä ja ihan älyttömän hyvin toimiva nettiyhteys. Kyllä VR:n nettiyhteys kalpenee tän rinnalla…

München kohteli mua todella hyvin, säät suosi ja ehdittiin tekemään vaikka mitä. Silti meillä jäi aikaa ottaa rennosti, vihaan liian tiukkoja aikatauluja lomailuun! Kerroinkin jo edellisessä postauksessa vähän Münchenin keskustassa, Englischer Garten -puistossa sijaitsevasta surffijoesta. Ei ehditty itse tällä kerralla kokeilla surffausta, se on ehkä ainut asia joka jäi harmittamaan! Nää kuvat on otettu kaikki joen vaikeammasta aallosta. Vaikealta se näyttikin! Mä olisin erittäin suurella todennäköisyydellä satuttanut itseni jos olisin tonne sekaan hypännyt haha! Toinen aalto oli tätä huomattavasti helpomman näköinen.

/ / / Hellooo!

I’ve returned to Finland and I’m sitting in a bus on my way home. Munched was treating me well, weather was great and we managed to do so much! It was still nice to have relaxed times too, I hate too tight schedules on holidays. I already told you a bit about this surf river located in Englischer Garten, in the central Munich. It’s definitely worth seeing for everyone! We were supposed to try it too, but we just didn’t had the time and Marie didn’t find the wetsuits for us. Would have been way too cold without haha!

There are two different kind of waves at Englischer Garten, really difficult one and an easier one suitable for more people. The difficult one for sure looked difficult, I would have hurt myself haha! The other one was way easier looking. Next time I want to try!

Previous Post Next Post

You Might Also Like