Suomen suurin matkablogiyhteisö

In love with Munich!

Moikka kaikki ja terveiset aurinkoisesta Münchenista!

Ollaan ehditty tekemään vaikka mitä! Ensimmäisenä aamuna Marie oli laittanut aamiaiseksi perinteisen saksalaisen aamupalan. Pretzeleitä, tuoretta leipää leipomosta, erilaisia hilloja ja hunajaa, mehua ja kananmunia. Suolaiset pretzelit oli muuten yllättävän hyviä hunajan kanssa! Sen jälkeen lähdettiin pihalle kiertelemään ja istahdettiin pieneen kahvilaan nauttimaan säästä. Mahat täynnä kahvia ja kakkua lähdettiin Munichin varmaan kuuluisampaan puistoon, nimeltään Englischer Garten.

Sielä sijaitsee myös surffijoki, joka oli mulle ennestään tuntematon juttu! Kyseessä on siis jokeen rakennettu keinotekoinen aalto, täynnä toinen toistaan parempia surffareita. Puistosta löytyy myös toinen, vähän helpompi aalto. Sitä olis itsekin ollut kiva päästä kokeilemaan, muttei tällä kertaa varmaan ehditä. Chillailtiin vielä tovi puistossa ja törmäsin myös akrojoogeihin, pääsin siis myös lentämään! Illasta syötiin ihan älyttömän hyvää vietnamilaista ruokaa ja jälkkäriksi viereisestä putiikista gelatot. Täyden kympin illallinen!

Lisää juttua ja kuvia tulossa. (: Huomenna suunnataan vuorille!

/ / / Greetins from a sunny Munich!

We’ve been doing so much here! First morning Marie made a traditional German breakfast with freshly baked bread and pretzels, honey and jam, juice and eggs. Salty pretzels with honey is my new addiction haha! After that we just went for a walk around the city and sat down to a little cafe to enjoy the weather. Stomach full of coffee and cake we went to the most famous park of Munich called Englischer Garten. It is many time been compared to Central Park of New York and it definitely was huge!

There was a river floating through the park and the best thing was the artificial wave for surfer. It was so much fun to watch amazing river surfers doing their tricks! Definitely one of my favourite things I’ve seen here so far. I also met some acroyogis in the park accidentally and got to fly a bit, so much fun, like always! After a lot of time in the sun we were heading to eat dinner at a cute little Vietnamese restaurant. For dessert we got some gelato next door. So delicious!

More stories and photos coming! (: Tomorrow we are heading to mountains.

My tour guide!

Fabi and Marie! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like