Suomen suurin matkablogiyhteisö

Busy days behind, holiday ahead!

Moi moi!

Oli pakko tulla kirjoitteleen pikaiset moikat. Oon viettänyt viime päivät suhteellisen tiivisti työn parissa, paitsi sunnuntaina oltiin lähes koko päivä puistossa akroilemassa. Joku oli myös tuonut slackliningin mukanaan, joten päästiin testailemaan tasapainottelua! En oo ehtinyt yhtään fiilistellä tätä mun tänään alkavaa Saksan reissua. Tai siis itseasiassa tänään lähden kohti Helsinkiä, ja saan nähdä pikaisesti mun kaverin Juipiksen. Ja keskiviikkoaamuna lähtee lento kohti Saksaa ja Marieta! En malta odottaa. Paljon kuvia ja juttua siis Saksan reissusta tulossa. Marie kertoi mulle just, että se on suunnitellut vaikka minkälaista kivaa tekemistä meille. See you soon! ♡

Heitän tähän nyt pari tälläistä satunnaista kuvaa viime päiviltä!

/ / / Hello everyone!

 I just had to come say quick hi. My days have been mental right now, I’m doing two jobs and when I have some spare time, there is still lot to organize. At least I’ve moved to my new apartment now, feels good to finally settle down somewhere. I haven’t even had time to hype my upcoming travels to Germany. Which are actually starting today. I will take a train to Helsinki and meet up with my good friend there. Then on Wednesday morning, I will fly to Munich and to Marie. I can’t wait! Lot of photos and stories coming from Munich later on. See you soon! ♡

Here is just couple random photos from past days!

Photo by Sami Farin.

Photo by Sami Farin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like