Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunset sauna and swim

Moikka kaikki!

Huomenna saan avaimet mun uuteen kesäkämppään, saan vihdoin taas oman sängyn haha! Oon painanut töitä melkein aamusta iltaan viime päivät, mutta oon silti ehtinyt tekemään jotain hauskaakin. Viime perjantain vietin mun serkun ja sen miehen luona hyvän ruuan ja saunan parissa. Kokeiltiin me myös vähän akrojoogaakin ja tämä yksi pieni 2,5 -vuotias taisi innostua lajista ihan kunnolla! Saunasta käytiin myös uimassa järvessä, vaikka sinne pieni kävelymatka olikin. Ihanaa, että kesä on jo melkein täälä!

/ / / Hellooo!

Tomorrow I will get keys to my new summer apartment, finally I get to have my own bed again! Past days I’ve been working from morning until the noon, but I’ve still had time to do something fun too. Last Friday included good company, delicious food and sauna. We also tried some AcroYoga, and the smallest one got really excited about it haha! We also walked down to the lake for a swim. It was freezing, but the feeling afterwards is so addictive!

Find a toddler.

Previous Post Next Post

You Might Also Like