Suomen suurin matkablogiyhteisö

My next destination is…

…München, Germany!

 


Hyvää maanantaita ihmiset!

Toivottavasti kaikilla oli ihana sunnuntai rakkaiden parissa. Mä en itse päässyt kotiin oman äitin luo tänä viikonloppuna, mutta pääsin mun varamaman eli Hennun maman luokse käymään. Kävin sunnuntaiaamuna pikaisesti pyörähtämässä akrotreeneissä, jonka jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Pomarkkua. Siitä lisää kuvia myöhemmin, mutta nyt tän postauksen aiheeseen.

Lähden ens viikon keskiviikkona moikkaamaan mun hyvää ystävää Marieta Saksaan, Muncheniin! Ihana päästä tekemään tälläinen minireissu Suomen rajojen ulkopuolelle, sillä kesällä en varmasti hirveästi ehdi reissata. Asuttiin Marien kanssa kämppiksinä Sunshine Coastilla, Australiassa. Marie herätti mut joka aamu aikaisin surffaamaan ja palava rakkaus surffausta kohtaan yhdisti meidät nopeasti. Tiedättekö sen kun joidenkin ihmisten kanssa vain klikkaa heti? Vitsi tuli näitä kuvia katsellessa ikävä sitä meidän asuntoa Alex Headlandin rannalla, meri näkyi parvekkeelta ja surffaamaan käveli lautojen kanssa viidessä minuutissa. Tehtiin myös monia ikimuistoisia roadtrippejä Gold Coastille ja Byron Baylle.

Tässä muutamia kuvia musta ja mun surffisiskosta!

/ / / Hello friends!

Hope you all had a nice Sunday with your loved ones. I couldn’t go to my mom this weekend, but I got to see my extra mom, Hennu’s mom. I had a quick acro training at Sunday morning and then we started heading towards Pomarkku. More photos from that later, now to this topic!

I haven’t had time to tell this, but next week I will be traveling to Germany to meet my friend Marie. It feels so nice to get to do a short trip like this, since I probably won’t have time to travel much on summer. And of course to see my soul sister! We used to live as roommates at Sunshine Coast, Australia. She woke me up every morning to go surfing. Surfing connected us and we became good friends really quick, you know that feeling when you just get along so well straight away? When I was going through these photos, I really started missing our apartment at Alex Headland. You could see the ocean from our balcony and it was only 5 minutes walk to the surf beach. We have so many amazing memories, lot of it revolving around surfing haha!

Here is couple memories of me and my surf sister!

Previous Post Next Post

You Might Also Like