Suomen suurin matkablogiyhteisö

Best friends are like stars…

….You don’t always see them, but they are always there.

 

Moi kaverit!

Mä vietin viime viikonlopun Pohjanmaalla, ja käväisin myös Vaasassa moikkaamassa mun hyvää ystävää Ninniä. Viime kerran nähtiin yli puolitoista vuotta sitten. Olin silloin lomalla Suomessa muutaman viikon, jonka jälkeen palasin takaisin Ausseihin. Saatoin tirauttaa pari kyyneltä kun näin Ninnin, mutta sitten oli ihana huomata ettei edes aika ja välimatka erota oikeita ystäviä. Meidän jutut jatkui taas ihan samalla tavalla kuin oltaisiin vasta eilen nähty!

Silloin kun olin lähdössä Australiaan, mun alkuperäinen suunnitelma oli viettää sielä vuosi. Muistan miten ikuisuuden pitkältä ajalta se vuoden reissu sillon tuntui. Kuvittelin mielessäni Suomeen paluuta vuoden jälkeen, mietin entäs jos kaikki on jo unohtanut mun olemassaolon kokonaan haha! No lopulta reissu venyi vuodella ja siitä vielä puolella vuodella. Ystäviin ei aina reissun päällä ehtinyt pitää yhteyttä niin paljon, mutta säännöllisesti kuulumisia vaihdeltiin. Siksi mä arvostankin miten helppoa nykyään yhteydenpito on, viestejä ja kuvia voi lähetellä ilmaiseksi pallon toiselle puolelle, puhua ilmaisia puheluita tai soittaa vaikka videopuhelun. Sekin riittää, että näkee somen välityksellä mitä kaverit puuhailee ja pysyy jotenkuten ajan tasalla haha!

/ / / Helouu friends!

I spend my weekend back home, and I also visited my friend Ninni in Vaasa. I have seen her last time 1,5 years ago, while I was on holiday in Finland. I shed few tears when I saw her, but after that it felt like we had just seen yesterday. It’s amazing to see how even time and distance can’t break true friendship.

When I was leaving to Australia, my original plan was to stay one year. I remember how that felt like a forever long time. I was imagining how I return to Finland and everyone has already forgotten me haha! Well in the end that time doubled and then I ended up staying half a year in Asia too. There wasn’t always time to keep contact while traveling, but I really appreciate how easy it is nowadays. You can send messages and photos for free, talk free phone calls or even make a video call. Social media also helps you to keep track of what your friends are doing back home haha!

Ei tehty Vaasassa mitään sen kummempaa, kierreltiin auringossa kaupungilla kylmän merituulen puhaltaessa. Istuttiin yli tunti pienessä Sweet Vaasa -nimisessä kahvilassa. Ostettiin puoliksi yksi pala kakkua, mutta päädyttiin lopulta ostamaan myös toinen pala, jonka seurauksena saatiin kiva sokeriähky haha! Illalla kokkailtiin hyvää ruokaa ja käytiin jopa pyörähtämässä Vaasan yöelämässä. Weekend well spend.

Tässä muutamia kuvia viikonlopulta!

/ / /  We didn’t do anything special in Vaasa, we were walking around in a beautiful sunny weather. With cold wind though haha! We sat down to this cute little cafe called Sweet Vaasa. We bought one piece of cake to share, but ended up buying another one too. Was so delicious! At night we made some good food home and did a quick turn at Vaasa’s nightlife. Weekend well spend.

Here is few photos from the weekend!

Previous Post Next Post

You Might Also Like