Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Exploring Baler, little surf village in Philippines!

Moi kaikki!

Mä tykkään reissuissa kuvata myös paljon videomateriaalia sekä kameralla että GoProlla. Videot on niin kivoja muistoja, ja usein niistä tunnelma välittyy paremmin kuin kuvista. Usein videomateriaalit jää kuitenkin pyörimään mun koneelle tai pahimmassa tapauksessa ulkoiselle kovalevylle hyväksi aikaa. Videoiden työstäminen on työlästä ja aikaavievää sekä vaatii hyvää nettiyhteyttä, joten videoiden julkaiseminen reaaliajassa on mun mielestä lähes mahdotonta haha. Miten te videobloggarit teette sen?? Niinpä jossain kohtaa kun koneen kovalevy alkaa täyttyä siirrän videomatskut kovalevylle odottelemaan käsittelyä, ja sinne ne yleensä jää kuukausiksi haha!

Nyt kun olen kuitenkin takaisin Suomessa on reissuvideoihin kiva palata ja nyt onkin tulossa monenlaista videota mm. snorkausoppaana työskentelystä Thaimaassa, hylkysukelluksesta, muistoja Australiasta ja Singaporesta. Tässä kuitenkin ensimmäisenä video Filippiineiltä. Yleensä yritän tehdä pieniä, noin minuutin mittaisia videoita ja jakaa materiaalia useaan osaan. Tällä kertaa puristin kuitenkin koko viikon tähän yhteen videoon, mutta paljon ehdittiinkin viikossa tekemään!

Toivottavasti tykkäätte näistä videoista ja olis tosi kiva kuulla kommenttia mitä pidätte! (:

/ / /  Hola everyone!

I love to shoot some video material while traveling, with both camera and GoPro. Travel videos are such a nice memory and often show the moods and moments better than just a photo. Very often I just forget the video material on my laptop or in the worst case, on my external hard drive. It takes a lot of time and effort plus good internet connection to make and publish the videos. For me it’s almost impossible to do it while traveling, how you videobloggers do that haha?? What usually happens is that my MacBook get too full and then I move the videos to my hard drive and then I forget them for months.

Now when I’m back in Finland, it’s really nice to get back to travel videos and now I finally have some time to edit some. There is videos coming from my guiding job in Thailand, wreck diving, memories from Australia and Singapore. Here is the first one I made from my week in Philippines. I usually try to make short videos, but this time I just squeezed the week in one video. 

I hope you like it and I would love to hear some comments about it! (:

Previous Post Next Post

You Might Also Like