Suomen suurin matkablogiyhteisö

One month to summer!

Kuukauden lähtölaskenta kesään on alkanut! Kerrankin vapun säät oli ainakin vappupäivänä kohdillaan. Mä olin töissä vapunaaton ja ette usko mikä määrä ihmisiä meidän ravintolan ovista lappasi illan aikana sisään. Vedettiin koko ilta taukoja pitämättä ja siinä kahdeksan tunnin jälkeen tunsin aivotoiminnan alkavan hyytyä haha! Kymmenen tunnin työpäivän jälkeen 3.00 yöllä suljettiin raflan ovet, rojahdettiin sohville ja mun pomo tilas meille pitsaa. En oo varmaan koskaan ollut yhtä onnellinen pitsasta!

Vappupäivä meni huomattavasti rennommalla otteella. Heräsin vasta puol kymmenen aikaan ihanaan auringonpaisteeseen, paistoin aamiaiseksi vohveleita ja sitten lähdettiin nauttimaan auringosta. Syötiin lounasta ulkona ja haettiin jälkkäriksi kevään ekat jätskipallot. Juotiin kahvia pihalla vilttien kanssa ja oli oikeasti ihan älyttömän lämmin! Illaksi haettiin vielä leffa ja irtiksiä, ihan paras vappupäivä.

/ / / Only one month left for summer, countdown has officially started. In Finland we have huge celebration for the first of May. I was working on Sunday and you can’t believe what amount of people we had that night in our restaurant. There wasn’t much of a break during the night and after eight hours I felt my brain activity starting to slow down haha! When ten hour day was finished roughly around 3am, we sat down and my boss ordered us some pizza. I don’t think I’ve ever been as happy to eat pizza!

The actual first of May was way more relaxing. I slept late and woke up to beautiful sunshine, I made some waffles for breakfast and then we were heading out to enjoy the weather. We ate lunch outside and had some ice cream. It was so warm in the sun. What a nice day!

Previous Post Next Post

You Might Also Like