Suomen suurin matkablogiyhteisö

Weekend feels

Moi moi!

Ei taas ookkaan mitään maata mullistavaa ehtinyt tapahtua. Paitsi, että Tappara voitti Suomen mestaruuden. Muahan ei sinänsä jääkiekko kiinnosta, mutta Tampereella asuessa pitää kuitenkin vähintään esittää että kiinnostaa haha! Kohta on vappu ja vappukelit ei nyt ihan hirveän kauhealta ainakaan näytä. Toivotaan, että ne perinteisen räntäsateet jäisi tällä kertaa pois. Mulla ei ole vapuksi mitään erikoista mielessä, oon töissä huomisen. Vappupäiväksi ajateltiin kehitellä jotain hauskaa tekemistä! (:

Tässä muutamia kuvia, kun vietin aamupäivää mun serkun luona Pirkkalassa. Oli ihana nähdä näitä mun suloisia serkuntyttöjä!

/ / / Hellooo!

Nothing special happening these days. Expect my city won the championship in ice hockey. I don’t really care that much about hockey, but you have to at least act like you would haha! Tomorrow is one of the biggest party holidays in Finland, first of may, may day, or labour day, whatever you call it in English. We Finnish people call it vappu. The weather is actually not too bad, hopefully the traditional rain, snow and wind would stay away this year. I have nothing special planned, since I’m working tomorrow. Today we are going to go watch fireworks and maybe for few drinks. On Monday we are planning to go for ice swimming (you can’t really call it ice swimming since it’s no ice anymore) and something else fun too!

Here is couple of photos when I spent one morning with my cousin. Her two little girls are so cute!

Previous Post Next Post

You Might Also Like