Suomen suurin matkablogiyhteisö

Spring, is it you? Naaah!

Mua naurattaa. Aloitin kirjoittamaan tätä postausta eilen ja otsikoin sen ”Spring feelings”. Eilen olikin niin aurinkoista ja lämmintä kun kävin lenkillä, tuli ihan kuuma. Tänään sitten heräsinkin jäätävään räntäsateeseen. Oh my. No kyllä se kevät sieltä tulee joku päivä haha! Tänään aamulla kävin yhdessä tapaamisessa ja oon siitä todella innoissani. Joudun kyllä kunnon bloggarityyliin toteamaan, etten voi siitä vielä puhua hehe! Muuten tänne ei mitään ihmeellistä kuulu, päivät menee kahvilassa töitä tehden ja vapaa-aika kavereiden kanssa. Huomenna pääsen näkemään mun serkun ja sen miehen uuden asunnon, ja leikkimään mun kahden pienen serkuntytön kanssa. <3

Tässä muutamia kuvia sunnuntailta!

/ / / I’m amused. I started writing this post yesterday and I had wrote a title ”Spring feelings”. It was actually very much spring weather yesterday, I went for a walk and sun was burning my back. Today I woke up to the worst weather, mixture of wind, snow and rain. Oh my. Well I guaranteed that summer is almost here! I had a meeting this morning, and I’m really excited about that. I will be the annoying blogger thought, and not tell anything about it yet. Otherwise nothing special is happening, my days go by working in the cafe and spending time with friends. Tomorrow I get to see my cousins and her husband’s new house and of course, play with their two little daughters. <3

Here is couple of photos from Sunday!

Previous Post Next Post

You Might Also Like