Suomen suurin matkablogiyhteisö

Peace of mind

Moikka moi!

Siis mun päivät menee hirveää vauhtia ja on niin paljon tekemistä vieläkin. Jokaiselle päivälle on jotain pientä järjestettävää tai tehtävää. Kävin muuten kattomassa vihdoin yhtä kämppää, joka olikin mun suosikki. Muutan siihen siis toukokuussa ja en malta odottaa! Aloitin tän viikon alussa uudessa työpaikassa ja se on verottanut mun bloggailua myös. Mulla on sellainenkin jono tuolla postauksia odottamassa, mutta kyllä ne sieltä joku päivä valmistuu haha!

Tässä kuitenkin muutamia kuvia mun hoodeilta, Pyynikiltä. Rakastan noita lenkkipolkuja, sielä kävellessä tai hölkkäilemässä mieli oikeasti lepää. Kunhan mun juoksukunto tästä taas paranee niin palaan mun vanhan suosikin pariin, Pispalan portaisiin.

/ / / Helloo guys!

My days are seriously just flying past. I feel like there is way too much to do and I would currently need more hours to my days. One thing was sorted though. I went to see one apartment and got it, this one was actually my favourite. I will be moving there on May and I can’t wait! I also started my new job this week and it feels good, it just takes more time out of my blog. There is a big line of unfinished posts waiting, but everything in time haha!

Here is couple of photos from my hoods, Pyynikki. I love these running tracks, such a beautiful views. lake and forest. When I enter here, I gain real peace of mind.

Previous Post Next Post

You Might Also Like