Suomen suurin matkablogiyhteisö

Days go by quick

Moi kaikki!

Täälä blogissa on ollut hiljaistakin hiljaisempaa, mutta mulle on sattunut tässä lähipäivinä kaikenlaisia hauskoja sattumia. Oon törmäillyt vanhoihin tuttuihin, ja spontaanisti joutunut erilaisiin hauskoihin tilanteisiin. Läppäri on siis jäänyt pölyttymään kotiin. Lisäksi tässä on ollut niin paljon yleistä järjestelyä, oon etsinyt asuntoja joka päivä, työjuttuja ja muuttohommia miettinyt. Olin unohtanut Suomen sääntöviidakon, joten oon joutunut hommailemaan erilaisia lupapasseja ja todistuksia. Ai että. Mulla on muuten vielä Pohjanmaalla ihan ÄLYTÖN määrä vaatteita ja kenkiä, en oo edes vaivautunut aukaisemaan jokaista muuttolaatikkoa. Eli jossain kohtaa tässä melko pian bookkaan kirpparipöydän ja raahaan ton kaiken sinne. Materia-ahdistus.

/ / / Hello everyone!

It’s been dead here in the blog, there has been so many fun coincidences past days and I’ve been bumping into some very old friends. I’ve ended up in lot of spontaneous situations, and I’ve just forgat my laptop home haha. It’s also so much organizing, looking for apartments, work things and moving to Tampere. I had completely forgot how much Finland loves rules, so I’ve spent time for getting some permissions and papers. Ah so much fun. I also have MASSIVE amount of clothes and shoes back at my mom’s, I haven’t even bothered to open every box. So in some point very soon, I will book a table at a second-hand store and I will dump everything there. Material anxiety.

Mä oon varmaan ennenkin kertonut, että oon pienestä maalaiskylästä kotoisin ja mun luokalla oli ala-asteella vain yksi tyttö mun lisäksi. Vietin siis myös aika paljon aikaa mun serkkujen kanssa, niitä kun kuitenkin on siunaantunut kymmenkunta. Ja mikä parasta mun serkuista monet on myös päätynyt Tampereelle, joten pääsen heitäkin näkemään useammin!

Mun ihana serkku Ina on jo vuosia kirjoittanut blogia, joka kulkee tällä hetkellä nimellä Inanen. Kävin katsomassa Inan ja hänen miehensä Samulin uutta kämppää ja kahvittelemassa, ja otettiin samalla myös muutamia kuvia pihalla kuusipuiden katveessa. Tässä siis niitä!

/ / / I’ve also probably sometimes told you that I’m from a small country town and I only had one other girl in my class in the elementary school. So I spent a lot of time with my cousins, luckily I’ve been blessed with so many lovely ones. Lot of them have also ended up to Tampere, so I get to see them more often!

My cousin Ina has been writing a blog for years, you can find it from here Inanen. I went for coffee and to see their new place last week, and we took some photos with Ina on their yard. Between the city pine trees. Here is some of them!

Previous Post Next Post

You Might Also Like