Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ice ice baby

Päätettiin sunnuntain kunniaksi lähteä tekemään jotain perisuomalaista. Nimittäin avantouimaan ja saunomaan Kaupinojan saunalle. Tai no ei se ehkä niin hc-avantouintia enää ollut, ilman lämpötila oli peräti 11 astetta ja vesikin huikeat kolme. Järvi oli kylläkin vielä jäässä. Yksi mummo siinä totesikin, että onpas ihanan rauhallista kun talven avantouimareita ei enää näy. On kuulemma heille vesi jo liian lämpöistä. Kolme kertaa me käytiin saunassa ja uimassa, se riitti meille noviiseille ihan hyvin. Uimisen ja saunomisen jälkeen oli niin rentoutunut ja virkistynyt olo, tätä pitäisi harrastaa useammin!

/ / / We decided to do something very traditional crazy Finn stuff this Sunday, we went for a public sauna by the lake. Once you get enough warm in the sauna, you can go swim in the icy water. We did three rounds and every time you could spend one second longer in the lake. One older lady mentioned how nice it is that those winter swimmers are already gone. Water is getting too warm for them she said. For me 3 celcius was definitely more than enough cold haha! After ice swimming and sauna I felt so relaxed and refreshed, I have to do this more often!

Previous Post Next Post

You Might Also Like