Suomen suurin matkablogiyhteisö

Philippines in my mind

Moikka moii!

Ajattelin tulla kirjoittamaan pikaiset terveiset. Mä sain töitä ja aloitan parin viikon päästä yhdessä kivassa kahvila-baarissa täälä Tampereella! Alkaa pikkuhiljaa asiat järjestyä. Vieläkin on totuttelemista Suomeen, mieli ajautuu vieläkin Balin ja Filippiinien surffipäiviin. Täälä on kuitenkin taas pienen takatalven jälkeen ollut niin keväistä ettei mulla kyllä ole mitään valittamista. Huomenna nään mun serkkua Inaa aamulenkin muodossa ja saatetaan me pyörähtää Pyynikin munkkikahvilassakin…

Julkaisin muuten juuri videoblogin Filippiineiltä blogin Facebook -sivuilla, josset siis vielä seuraa mua sielä niin sivut löytyy täältä CLICK tai kirjoittamalla hakukenttään Next Destination Fiia Emilia. Julkaisen videon myös täälä, mutta jos haluat nähdä sen jo nyt, suuntaa Facebookkiin! ;D Sinne päivittyy kaikki uudet postaukset sekä blogista että Instagramista.

/ / / Hellooo!

I thought I’d come say quick hi. I just got a job! I will start at this cute cafe/bar in two weeks here in Tampere. Slowly all the things are getting organized. I’m still getting used to being back in Finland though, most days my mind is still wandering to dreamy surf mornings in Bali and Philippines. Anyway, it’s beautiful spring here in Finland now, so can’t complain. Tomorrow I will see my cousin Ina for little morning walk. We might stop at the donut cafe too….

I was also publishing a video blog from Philippines at Next Destination’s Facebook -page, so if you’re not following me there yet, do it from here CLICK! I will publish it on the blog too, but if you want to see it now, go have a look in Facebook! ;D You will always see the new posts there from both blog and Instagram. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like