Suomen suurin matkablogiyhteisö

Photo memories from Nusa Dua

Moikka vain kaikki!

Tänään heräsin ikkunasta avautuvaan valkeaan maisemaan, lunta oli satanut yön aikana ihan reilusti. Lämpötilat on kuitenkin plussan puolella, että eiköhän tuo tosta loskaksi pian muutu. Tän lumisen maiseman innoittamana selailin mun kuvia Balin lämmöstä. Mulla on vielä niin paljon julkaisematonta matskua, että ajattelin tulla jakamaan muutamat kuvat. Nää on otettu Nusa Dualla sijaitsevalta pieneltä surffirannalta, Pura Gegeriltä. Aaltoja ei ollut tuona päivänä ollenkaan, joten rannalla ei ollut ketään muita. Ihanan rauhallista ja uskomattoman kaunis paikka!

/ / / Hey hey!

I woke up today to a white views from the window, it had been snowing during the night. Temperature is still on the plus side so the snow will probably melt sooner or later. This new winter inspired me to flick through some of my Bali photos, there is still a lot of unpublished shots. These ones are from Nusa Dua, a little surf beach called Pura Geger. There was no waves at all, so the beach was empty. No one else around. Breathtakingly beautiful.

DSC06642DSC06747Pura Geger2DSC06744DSC06706PuraGegerDSC06728DSC06779DSC06713Bikini from La Mar Bikini!

DSC06756DSC06690

Previous Post Next Post

You Might Also Like