Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunny days and hundred coffees

Nyt oon matkalla takaisin Pohjanmaalle, pitkä viikonloppu Tampereella oli ihana ja aurinkoinen. Oli tosi kiva nähdä kaikkia kavereita. Näin myös mun kahta serkkua, jotka asuu myös Tampereella. Toisella on kaksi pientä tyttöä, joista toinen on vain 6 viikkoa vanha. Tää oli luonnollisesti mun eka kerta kun pääsin tän pienen natiaisen tapaamaan, ja olihan hän niin suloinen. En kyllä osaisi tuollaista vielä(kään) itselleni kuvitella!

Näitä kuvia muuten kun kattoo niin luulis että juotiin vaan kahvia aamusta iltaan! No aika läheltä se liippaa totuutta.

/ / / I’m on my way back to the countryside, I had amazing extra long weekend in Tampere. It was sunny weather all the time too and was nice to see everyone. I was bit sentimental, and almost crying when I saw someone haha! I also saw my two cousins, they also live in Tampere. The other one of them has two little girls, one is just 6 weeks old. This was naturally my first time seeing this tiniest little thing and she was more than adorable. I (still) can’t imagine one of those for myself though haha! 

When you look at these photos, you would think we were just drinking coffees all day long. Yeah that’s pretty much true.

DSC07599DSC07608DSC07708DSC07715DSC07689DSC07616DSC07612DSC07709DSC07725DSC07728DSC07730-EditDSC07743DSC07739

Previous Post Next Post

You Might Also Like