Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yoga moment at Fressi Syke

Moi kaikki!

Täälä Suomessa on kyllä kelit ollut kohdillaan ainakin auringon puolesta. Ollaan täälä Tampereella käyty lenkkeilemässä Pyynikillä ja muutenkin nautittu auringonsäteistä. Virkistää kyllä mieltä tää ihana valo. En voi kuvitella miltä olis tuntunut tulla tuolta tropiikin lämmöstä keskitalven pimeyteen. Olis siinä ollut kyllä reilusti enemmän sopeutumista haha!

Oon ollut mun parhaan ystävän Hennun luona ja käytiin tuossa pari päivää sitten myös salilla treenailemassa. Tai no enemmänkin se siihen akrojoogan puolelle kallistui sekä venyttelyihin ja käsilläseisomisen armottomaan harjoitteluun. Mulla on ollut tavoitteena hallittu käsilläseisonta jo ties kuinka kauan. Prosessi on hidasta, varsinkin kun treenaus on enemmän tai vähemmän säännöllistä. Nyt haluan aloittaa säännöllisemmin treenaamaan myös käsilläseisontaa ja toivottavasti kesään mennessä mulla on se hallussa! Yksi henkilökohtainen voitto on kuitenkin forearmstand eli käsivarsiseisonta (?). Ne menee jo melkein hallitusti.

Tässä pari kuvaa meidän saliseikkailuista!

/ / / Helloo guys!

It’s been great weather here in Finland, sun has been out pretty much every day. We have been going for nice walks outside and enjoyed the sun. All this light makes me happy. I can imagine how hard it would have been to come back in the middle of the darkest winter. 

I’ve been stayin at my bestfriends house and two days ago we went to the gym. We were not lifting weights haha, just practising some acroyoga and handstands. I’ve been wanting to nail my handstands for so long. The process is slow, but it’s probably because my training is not very consistent. I want to start practising handstand more regularly and hopefully by the summer I can do controlled handstands! One personal yoga achievement is my forearmstands. I’m really starting to find good control and balance! 

DSC07649DSC07638DSC07654DSC07682DSC07633DSC07689

Previous Post Next Post

You Might Also Like