Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pretty Poison Canggu

Ajattelin jakaa vinkin Balin yöelämään suuntaaville. Canggussa sijaitseva Pretty Poison on rentoa räppiä ja RnB:tä soittava baari, jonka vetonaulana toimii paikan keskellä sijaitseva suuri allas. Balin parhaimmat skeittarit ja vierailevat tähdet näyttävät siinä temppujaan yleisön istuessa altaan reunalla bintangit kädessä. Pretty Poisonilla on myös omat signature -drinkit, jotka on järkevän hintaisia (65 000 IDR eli noin 4-5 euroa) ja superherkullisia! Torstaisin paikalla on parhaimmat skeittarit ja usein myös esiintymässä isompi DJ, silloin kannattaa siis suunnata tänne. Ehdottomasti mun suosikkibaari Balilla!

/ / / Here is one tip if you’re heading to Bali and would like to see some nightlife too! Pretty Poison is located in Canggu and they play cool hiphop and RnB tunes. Their unique thing is a huge pool in the middle of the bar for Bali’s best skaters and visiting stars to show their best tricks. You can chill on the side of the pool with a bintang or if beer is not your thing, you can get one of their signature drinks. Prices are reasonable too, 65 000 IDR for a drink! Thursday is the best day to go, that’s when the best skaters are in and there is some bigger DJ’s playing. My favourite bar in Bali!

DSC06353DSC06373DSC06400DSC06349DSC06359DSC06397-2DSC06382DSC06403DSC06389

Previous Post Next Post

You Might Also Like