Suomen suurin matkablogiyhteisö

Peaceful surf village Baler

Moikka kaverit!

Terveisiä Balerista, Filippiineiltä. Aamun olin surffailemassa ja iltapäivällä lähdettiin metsästämään vesiputouksia! Löydettiin pieni vesiputous, vesi oli kristallinkirkasta ja viileää. Ihan parasta näin kuumalla kelillä. Baler on ensivaikutelmaltaan todella rauhallinen, pieni surffikylä. Täälä ei ihan Balin tapaan näy turisteja ja aussityylisiä kahviloita. Tänne oli myös vähän matkustamista. Mun lento oli eilen illalla kahdeksalta Manilassa, josta löysin tieni paikallisbussiin. Paikallisbussilla kesti noin 40 minuuttia toiseen bussiterminaaliin, mistä lähtee pitkän matkan yöbussit. Siellä sitten odottelin tunnin bussia, joka lähti 00.30. Bussi oli sinänsä aika luksus, saatiin vesipullot ja pieniä snacksejä sekä peitot. Nukuin melkein koko matkan ja bussi oli perillä Balerissa aamulla viideltä. Otin mopotaksin hostelille, joka oli pilkkopimeänä. Joku kuitenkin kuuli mun rapistelevan ovea ja tuli päästämään mut sisälle hostelliin. Sisäänkirjautuminen oli aikaisintaan yhdeksältä, joten sain odotella yleisissä tiloissa. Se ei haitannut sillä paikka oli täynnä tyynyjä ja säkkituoleja, nukahdin siis siihen uudelleen. Seuraavan kerran avasin silmät seitsemältä keittiön hälinään. Koko hostelli oli hereillä ja laittamassa aamupalaa. Kiva herätys haha! 😀

Tässä muutamia satunnaisia kuvia Balerin surffikylästä.

Ps. Täälä ei muuten toimi nettiyhteydet oikeastaan ollenkaan, näidenkin kuvien lataus oli lähes tuskallisen hidasta. Edit: latasin näitä kuvia kaksi päivää.

/ / / Hi guys!

Greetings from Baler, Philippines. I spent my morning surfing and then on the afternoon we left for some waterfall hunting. We found beautiful little waterfall, water was crystal clear and cool. The best thing on the hot days like this! My first impression of Baler is that it’s very quiet, surfer-town. You don’t really see that much tourists walking around, little bit different compared to Canggu haha! It was also bit of traveling to come here. My flight was in Manila at 8pm yesterday, where I found my way to local bus. It took around 40 minutes to reach another bus terminal where all the night busses leave. I was waiting there for one hour and then the bus left little after 12am. Bus was bit of a luxury, nice soft seats, water and snacks plus blankets. I slept almost all the way to Baler. We were here around 5am and then I found a moped taxi to the hostel. The hostel was sleeping, but someone heard me on the door and came to let me in. Check-in was earliest at 9am, so I got to hang around at common area. It was full of bean bags and pillows, so I just fell asleep there haha! Next time I woke up at 7am, when the whole hostel was in the kitchen making breakfast. Nice wake-up haha!

Here is some shots from today.

Ps. There isn’t too much connection here and wi-fi is painfully slow! Edit: I was downloading these photos for two days.

DSC06987DSC07006DSC07008DSC06989DSC07001DSC06995DSC07018-2DSC07009-2DSC07022DSC07045DSC07024DSC07141DSC07042DSC07168DSC07087DSC07047DSC07057DSC07088DSC07037DSC07004DSC07139DSC07110DSC07121DSC07131DSC07124

Previous Post Next Post

You Might Also Like