Suomen suurin matkablogiyhteisö

Next destination Philippines!

Moi moi!

Takana ihanat reilu pari viikkoa Balilla. Tällä kertaa läppäri jäi useimpina päivinä pölyttymään pöydälle mikä teki kyllä hyvää. Nyt mulla on kyllä niin paljon juttua ja kuvamateriaalia, että monta postausta vielä tulossa! Kuten yleensä mun suunnitelmat Balilla muuttui kokoajan, oikeastaan kaikki mitä suunnittelin muuttui haha. Mun tyypillinen matkustustapa. Parempi vaan kun ei suunnittele mitään. Vietin suurimman osan ajasta Canggussa ja Uluwatussa, paria surffimissiota lukuunottamatta. Otin vaan rennosti, kellonajasta ja viikonpäivistä ei ollut tietoakaan.

Nyt mun lento lähtee, joten seuraava päivitys tuleekin Filippiineiltä!

/ / / Holaa!

Little over two weeks behind in Bali and it was amazing. Most days my laptop was just collecting dust on the table, which felt really good. Now I have so much to write about and massive amount of photos to publish, so stay tuned haha! Like most of my travels, my plans kept changing all the time. Actually I think everything I planned changed haha. Better to not plan anything. I spent most of my time in Canggu and Uluwatu, just relaxing. I slept as much as I surfed, and ate way too many cakes. Was nice to not know what time or day it is!

Anyway, my flight is boarding now. Next Philippines!

DSC06816Padang-Padang Beach, Uluwatu.

DSC06832DSC06874-3I hate beer, but this time I found Radlers. Half beer and half lemonade. How good are those??

DSC06892DSC06982DSC06857DSC06866Saying goodbye to my baby board. Heartbroken!

DSC06677-2DSC06958DSC06881Flat tire!

DSC06920DSC06955

Previous Post Next Post

You Might Also Like