Suomen suurin matkablogiyhteisö

Dreamy days in Uluwatu

Moi moi!

Saavuin hetki sitten takaisin Cangguun. Kahden tunnin skootterointi Uluwatusta tänne oli kuuma ja hikinen, joten ajattelin ajaa suoraan samaan majoituspaikkaan missä olin aiemmin. Vain huomatakseni ettei suihkusta tule vettä. Ei edes kylmää. No omistajan mies rupesin heti korjaamaan jotain vedenjakomasiinaa ja mä tulin juomaan kahvikupillisen. Toivottavasti vesisysteemi on korjattu tänä aikana!

Mun oli tarkoitus olla Uluwatussa vain yöksi yö, tapasin kuitenkin paljon huippuja tyyppejä siellä ja jäin vielä pariksi extrayöksi. Nyt mulla on vielä huominen Balilla ja lauantaina suuntaan Filippiineille. Suunnitelmat on vielä auki, mutta surffiennusteiden perässä mennään.

Tässä muutama satunnainen kuva Uluwatusta. Lisää myöhemmin!

Ps. Myin mun laudan ja mun sydän itkee verta.

/ / / Hellooo guys!

I just arrived back to Canggu from Uluwatu. Two hours with scooter was quite hot and sweaty, so I decided to drive straight to the same accommodation. Just to notice that water isn’t working. The owner started immediately to fix the problem and I came for one relaxing cup of coffee. Hopefully the water is back when I go there now! 

I was supposed to stay only only one night in Uluwatu, but ended up staying to more. I met such a nice people there! I stay two more night in Bali and on Saturday I’m heading to Philippines. My plans there are little bit open still, but I will follow the surf forecast.

Here is couple of random shots from Uluwatu, more coming later!

Ps. I sold my board, my heart is bleeding.

DSC06437DSC06515DSC06495DSC06720DSC06525DSC06806DSC06411DSC06550DSC06407DSC06480DSC06502DSC06801DSC06458DSC06451DSC06633

Previous Post Next Post

You Might Also Like