Suomen suurin matkablogiyhteisö

Next Uluwatu!

Moi vaan!

Mä oon just lähdössä Uluwatuun yhdeksi yöksi ja en välttämättä ota konetta mukaan. Ajattelin siis tulla tekemään pikaisen päivityksen. Oon ottanut nää viime päivät tosi rennosti, koska mun energiatasot on ollut aika vähissä. Uskon tän johtuvan pahasta altistumisesta homeelle Thaimaassa, voin kertoa siitä lisää myöhemmin mikäli jotain kiinnostaa! Nyt alkaa vasta yskä, päänsäryt ja väsymys helpottaa oikeasti. Voin kertoa, että tälläiselle aina menossa olevalle tyypille on ollut vaikeaa rauhoittua ja välillä vaan lepäillä.

Oon viettänyt päivät surffailen ja syöden hyvin haha. Siinäpä se. Oon myös ollut sängyssä varmaan viimeistään kymmeneltä joka päivä haha! Ne jotka mut paremmin tuntee niin tietää, jos pääsen keskiyön aikaan nukkumaan, se on saavutus.

Tässä muutamia satunnaisia kuvia viime päiviltä!

/ / / Hi guys!

I’m soon leaving to Uluwatu for one night and I might not take my laptop with me. I thought I come do a quick update. I’ve been really low on energy for the last days, so I haven’t been rushing around much. I think it might be, because I was living in a moldy house in Thailand. Just now my cough, headaches and fatigue is starting to be over. I can tell you, for a person like me who is always going and has endless energy, it’s been really hard to just let myself slow down.

I’ve spent days by relaxing, surfing a bit and eating well. That’s it. I’ve also been in bed by 10pm every night. For the ones who know me better, would say that if I’m in bed by midnight, it’s a success haha!

Here is couple of photos from the last days!

DSC06294DSC06243DSC06246DSC06236DSC06266DSC06253Cafe Veda, the best coffee!

DSC06259DSC06256And smashed avocado on toast!

Näyttökuva 2017-02-28 kello 11.35.41DSC06293DSC06305Yoga at Serenity Eco House.

DSC06263DSC06323Papi and baby.

DSC06335DSC06338

Previous Post Next Post

You Might Also Like