Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tegenungan Waterfall

Helouu!

Käytiin samalla surffimissiolla myös pyörähtämässä Tegenunganin vesiputouksilla. Mun piti käydä täälä jo viime kerralla, mutta se vaan jäi jostain syystä. Nämä vesiputoukset on ehkä helpoiten löydettävissä Ubudista käsin, eli jos sielä päin olet niin suosittelen tsekkaamaan.

Vesiputouksille kävelee noin 5-10 minuutissa autoparkista, mikä on hyvä ja huono juttu. Helppo ja nopea pääsy mahdollistaa nimittäin kaikkien käymisen putouksilla. Mikä tarkoittaa tietysti myös älyttömiä ruuhkia. Olin nähnyt sosiaalisessa mediassa kuvia Tegenunganin vesiputouksilta, ja sinänsä paikalla käyminen oli ehkä pienoinen pettymys. Vesiputous itsessään on ihan älyttömän kaunis, mutta koko viiden minuutin kävelymatka sinne oli täynnä pieniä krääsäputiikkeja. Niitä löytyy myös ihan välittömästä läheisyydestäkin. Joen reunoilla oli aika paljon roskaa. Putousten edessä oli noin 30 ihmistä ottamassa samanlaista selfietä rivissä. Ei ole varmaan koskaan ollut näin haasteellista yrittää ottaa nättiä kuvaa vesiputouksesta. Putouksille meneminen maksaa vajaan euron ja ylös meneminen vielä toisen. Suosittelen lämpimästä ylös kipuamista, sielä kun oli ihmisiä vain pari kappaletta. Me myös käveltiin jokea pitkin hetken aikaa ja löydettiin mm. jättikokoisia kookospalmuja.

Tässä muutamia kuvia!

/ / / Hi guys!

When we went on our surf mission to Keramas, we also checked Tegenungan Waterfalls. I was supposed to go here already last time, somehow it just didn’t happen. These waterfalls are easiest to access from Ubud, so if you are there, I can recommend to go have a look!

It takes around 5-10 minutes to walk down to the waterfall, it’s little bit steep stairs, but very easy access. Easy access is good and bad, because it obviously allows ANYONE to come to the falls. Which means it’s gonna be crowded. I have to say that it was bit of a disappointment after all the photos I’ve seen in social media. Of course people would always want to take a photo without other people, and lot of the photos would be highly edited. Still. The waterfall itself was beautiful. It’s just that the whole walk to there was full of little shops and people trying to sell you stuff, also right next to the waterfall was a little restaurant, showers and a toilet. There was trash on the side of the river. There was around 30 people in front of the falls, trying to take same kind of selfie as everyone else. I can tell you that it has probably never been this hard to take a decent looking photo from a waterfall haha! It costs 1 dollar to go to thel waterfall and another to go up to the beginning of it. I can definitely recommend to go up, there was like no one there. We also walked along the river for a while, and found some massive coconut palmtrees. So pretty!

Here is couple of shots (which took a lot of effort haha)!

DSC06123DSC06150DSC06169DSC06187DSC06201DSC06195DSC06154DSC06210DSC06186DSC06218

Previous Post Next Post

You Might Also Like