Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Practice Bali – Yoga on and off the mat

Moikka!

Kävin tuossa pari päivää sitten joogailemassa The Practice Bali -joogastudiolla, jossa sattui juuri sinä päivänä olemaan synttärijuhlinnat. Kaikki päivän tunnit oli ilmaisia ja paikalla oli myös Canggun hipsterikahvilat edustettuna. Tapasin sielä Lauran, suomitytön joka on asunut koko talven Balilla joogailemassa. Me tavattiin jo viime kerralla kun olin täälä, muttei sillon ehditty paljon viettää aikaa yhdessä. Me haettiin pienistä ruokakojuista ruokaa, mä otin Halloumi -salaatin ja Laura lihapulla-leipiä. Jälkkäriksi löydettiin vielä porkkanakakku ja kanelipulla. Ihan älyttömän hyvää!

Meillä oli ennen joogatuntia vielä niin hyvin aikaa, että käytiin kahvilla joogastudion vieressä olevassa Little Flinders -kahvilassa. Pakko sanoa, tykkään Canggun kahviloiden sisustustyylistä ihan älyttömästi. Näistä ottaisin vinkkejä omaankin kämppään, jos mulla sellainen nyt olisi haha! Joogatunti oli Yin -joogaa, ja ihan älyttömän rentouttava. Joogasali oli iso ja avoin. Ehdottomasti pitää käydä uudelleen!

/ / / Helloo!

Couple of days ago I visited The Practice Bali -yoga studio, and for my luck they happened to have birthday celebrations on that day. All the lessons were for free and there was a food market representing all the cool cafes of Canggu. I saw another Finnish girl Laura. She has been living here for the whole winter for yoga, and I met her already last time when I was here. We chose some food from the market, I took halloumi -salad and she had meatball -sandwich. We found some dessert too, carrot cake and cinnamon bun. So good!

We had so much time before the yoga lesson that we decided to go for a cafe next door called Little Flinders. I really love the decoration in these Canggu cafe’s, I would take some inspiration for my own apartment, if I would have one haha! After some ice coffee, we were heading back for our yoga lesson. It was Yin yoga, and so relaxing. I was nearly falling asleep couple of times. They have two yoga studios, witch are both open spaces and huge. I will definitely go here again!

DSC05971Lounge area at The Practise.

DSC05973DSC05970DSC05977DSC05980Little Flinders

DSC05978DSC05984DSC06003DSC05987Lauran lasit on Asenteen mallistoa!

DSC06009Näyttökuva 2017-02-28 kello 11.06.45Some AcroYoga afterwards! Wearing Halla x Halla and Hatha Clothing!

Näyttökuva 2017-02-28 kello 11.08.14

Previous Post Next Post

You Might Also Like