Suomen suurin matkablogiyhteisö

Last sunset drinks at Phi Phi Islands

Moi vaan ja terkut Balilta!

Saavuin tänne myöhään torstai-iltapäivällä ja tänne matkustaminen ei taas ilman säätämistä onnistunut haha! Mulla lähti lento Phuketista keskiviikko-iltana kymmeneltä ja jatkolento Singaporesta viideltä aamulla. Tai mähän luulin, että se oli kuudelta. Ja kuudelta sattuikin myös sopivasti lähtemään TOINEN Jetstarin lento MYÖS Balille. Lopun voitte varmaan arvata. Nukuin mun jatkolennon ohi, jouduin chekata itseni Singaporeen, hakea mun laukun löytötavaroista ja Jetstarin tiskille kysymään seuraavaa lentoa. No ei kun se kuuden lentohan oli tietysti viimeinen Balille sinä päivänä, seuraavalle päivälle onnistuu 80 euron maksua vastaan. Tähän olisi siis voinut laskea yön Singaporessa, menetetyn rahan hostellista Balilla, taksit kentälle ja takaisin, jne jne. Ei muutakun siis Air Asian tiskille ja niiltä seuraava lento 15o euron suolaiseen hintaan. Hyvä Fiia, hyvä.

No täälä ollaan, ja koneen aukaisin äsken ekaa kertaa. Tässä siis muutamia kuvia mun ja Brunan viimeiseltä illalta Phi Phillä, mun henkilökohtaisessa suosikkibaarissa, The Only Bar Phi Phi. Rauhallinen paikka, jossa istutaan tyynyillä, ihastellaan auringonlaskua ja juodaan saaren parhaita mojitoja (tai mojito-sankoja). Jos Phi Phille oot menossa, niin käykää ehdottomasti testaamassa!

/ / / Hi everyone and greetings from Bali!

I arrived here late Thursday afternoon and traveling wasn’t problem-free, once again. My flight left from Phuket at 10pm on Wednesday and I had a change at Singapore at 5am. Well, I thought it was 6am and how conveniently, there was another Jetstar -flight to Bali at 6am too. You can guess the rest. I slept past my connecting flight, had to go through immigration, find my bag from lost and found and head to the Jetstar desk to ask for the next flight.  They could have moved me to the next day with 100 dollars transfer fee. Count one night in Singapore, lost money for the hostel in Bali, taxis from the airport and back, etc etc. So I went to Air Asia desk and bought their next flight to Bali for a salty price of 200 dollars. Well done Fiia, well done.

Anyway, I’m here and happy! Just opened my laptop for the first time. Here is some photos from our last night at Phi Phi at my favourite bar, The Only Bar Phi Phi. It’s a peaceful bar with big outside lounge where you sit on pillows and watch the beautiful sunset over the water drinking the best mojitos (or mojito-buckets) on the island. If you’re going to Phi Phi, you have to go check this out!

DSC05697DSC05693DSC05701DSC05720DSC05726DSC05744DSC05760DSC05754DSC05772My model pose and….

DSC05780…and Nigel’s best try haha!

DSC05783DSC05781DSC05784

Previous Post Next Post

You Might Also Like