Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Snorkeling at Nusa Lembongan

Hyvää maanantaita ihmiset!

Oikeesti tällä elämäntyylillä on vaikea tietää mikä viikonpäivä on haha! Lauantai voi olla maanantai ja maanantai voi olla lauantai. Tänään meillä on lauantai, eli siis läksiäiset. Lähdetään samaan aikaan mun brasilialaisen työkaverin Brunan kanssa, joten bookattiin lautta ja minivan lentokentälle yhdessä. Kiva saada seuraa tän suhteellisen pitkän matkustuksen alkuun! Lähden tältä saarelta keskiviikkona kello kahden lautalla. Perillä Phuketissa ollaan puoli neljältä, josta otetaan tunnin kestävä minivan lentokentälle. Mun lento lähtee vasta kymmeneltä illalla, mutta täältä saarelta ei niin hirveästi ole näitä lauttamahdollisuuksia. Thaimaassa on myös hyvä varata aina se ”Thaimaa-vara” kaikkiin aikoihin. Mulla on yksi vaihto lennoissa, joten perillä Balilla oon aikaisin torstai-aamuna.

Tässä kuitenkin vihdoin tämä video mun viime reissulta Balilta! Snorklaaminen paholaisrauskujen kanssa oli ehdottomasti yksi parhaita kokemuksia koskaan.

/ / / Hope you are having a great Monday so far!

With this lifestyle it’s quite hard to know which day it is haha! Saturday can be Monday and vice versa. Today my Monday is my Saturday. We are having a little leaving party with my workmate Bruna. She is also leaving on the same day and almost at the same time too haha! Nice to have some company for this fairly long travels I have ahead… We are leaving with 2pm ferry which arrives to Phuket at 3.30pm. Then we take a minivan to the airport which takes one hour. My flight is only leaving at 10pm, but it’s not so many choices for the ferry. Also you always have to add bit of ”Thai-time” to everything. I have one change in Singapore and I will reach Bali early on Thursday morning.

Anyway, here is one video from my last travels in Bali! Snorkeling with huge Manta Rays was definitely one of the best experiences I’ve ever had.

Previous Post Next Post

You Might Also Like