Suomen suurin matkablogiyhteisö

Less than a week left

Moikka moi!

Vajaa viikko jäljellä Phi Phin saarilla. Mulla ei meinaa jäädä yhtään aikaa päivittää blogia, äsken sain kuitenkin äkillisen inspiksen viimeistellä yksi video mikä on pyörinyt jo hetken tuolla puolivalmiina. Se ilmestyy tänne blogiin huomenna, stay tuned for that! Singaporessa tuli myös kuvailtua videoita, mutta aika randomisti sitä ja tätä. Saa nähdä jos saan niistä jonkun näköisen vlogin pyöräytettyä. Lisää myös mun lähitulevaisuuden suunnitelmista kohta, kunhan saan vain loputkin suunnitelmat varmistumaan. Se on kuitenkin varmaa, että ensi keskiviikkona Thaimaa jää taakse ja suuntaan kohti Indonesiaa!

Tässä kuvitukseksi pari kuvaa, jotka sain sähköpostiini pari päivää sitten. Yhdellä mun retkistä oli mukana taitava valokuvaaja ja videokuvaaja Russ. Sain testailla ihan huippuhyvää kameraa, sain myös hyviä vinkkejä valokuvaukseen ja sen harjoitteluun.

/ / / Hi guys!

Less than a week left and I barely have time to update my blog. I managed to finish one video though, it has been half-finished for quite a while. I will upload it here tomorrow, stay tuned for that! I was also filming a bit in Singapore, but just this and that. Will see if I can put together some sort of vlog from that. Also I will tell more about my future plans, as soon as everything is confirmed. But it’s definitely sure that next Wednesday I will leave Thailand behind and fly to Indonesia!

Here is couple of shots I received to my mailbox the other day. This talented videographer and photographer called Russ was on one of my tours. He was very nice and I got to try his camera. He also gave me some good tips for photographing!

DSC03936DSC03914DSC03986Photos Russel John Films (@rtarafella)

Previous Post Next Post

You Might Also Like