Suomen suurin matkablogiyhteisö

Underwater adventures

Moi moi!

Täälä kuulkaa kiirettä pitää, kohta on taas lähtö edessä. Oon aika tarkalleen vielä 10 päivää täälä Phi Phin saarilla, seuraavana kohteena on Indonesia. Mun pitäis bookata lennot pois Indoista huomenna, Indonesiaan kun ei pääse ilman lentoa pois maasta. Mulla on alustava suunnitelma, joka toivottavasti varmistuu huomiseen mennessä! Siitä lisää myöhemmin.

Tässä parit kuvat viime päivien snorklailuilta. Mulla on vielä pari sukellustakin tiedossa, mun tarvii nimittäin viimeistellä joulukuussa aloitettu Advanced Open Water Diver -kurssi. Täälä töissä on pitänyt niin kiirettä etten ole ehtinyt sitä vielä suorittaa loppuun! No onhan tässä vielä reilu viikko aikaa…

/ / / Hi guys!

Busy busy days, soon I will be leaving the Phi Phi Islands. Actually quite accurately in 10 days. My next destination will be Indonesia, first Bali, then probably Lombok. I would have to book flights tomorrow, since you can’t go to Indonesia without a ticket away from there. I have a plan, which will hopefully be clear by tomorrow. More about my plans later.

Here is couple of random shots from past days snorkel tours. I have couple of my own dives ahead as well, I need to finish my Advanced Open Water Diver -course. I started it in December, but it’s been crazy busy and haven’t had time to finish. Well I still have little over one week…

G0066478Näyttökuva 2017-02-13 kello 0.29.09Näyttökuva 2017-01-27 kello 22.00.38Näyttökuva 2017-01-27 kello 21.58.59DCIM100GOPROGOPR9977.

Previous Post Next Post

You Might Also Like