Suomen suurin matkablogiyhteisö

Climbing and late night AcroYoga!

Moi vain!

Takaisin Phi Phille palattu, ja oon ottanut koko päivän aika rennosti. Takana muutamat aika aktiiviset päivät Singaporessa, joten pieni lepo tuli tarpeeseen haha!

Kerroinkin jo aiemmin, että kävin myös kiipeilemässä Singaporessa. Mun host Rifdhy harrastaa kalliokiipeilyä, ja käy muutaman kerran viikossa treenaamassa kiipeilysalilla. Hän vei mut ja Kimin Climb Asia Climbing -kiipeilysalille ja vitsit miten hauskaa se oli. Tapasin samalla Rifdhyn kiipeilykaverit ja mentiin vielä jälkikäteen yhdessä syömään. Kädet oli kyllä kiipeämisen jälkeen spaghettia ja se näkyi seuraavan päivän akrotreeneissä. Oltiin sovittu vielä tapaaminen parin Singaporen akrojoogin kanssa mun vipalle illalle, mutta ei siitä akroilusta kyllä meinannut tulla enää mitään haha! Lihakset oli ihan jumissa muutaman aktiivipäivän jälkeen. Oli kiva silti vielä nähdä pikaisesti kaikki ennen takaisin Phi Phille paluuta. (:

Tässä muutamat kuvat kiipeilysalilta ja viimeisen illan akrojoogailulta!

/ / / Hi guys!

I’m back at Phi Phi Islands, and I’ve been taking it easy today. It was quite active days in Singapore, so rest was well earned.

I told you earlier that I went also climbing in Singapore. My host Rifdhy is a rock-climber and goes to climbing gym couple of times in a week. He took me and Kim to Climb Asia Climbing Gym, and it was so much fun! I also got to meet his climbing friends and afterwards we also had dinner together. My arms and legs were spaghetti afterwards, and it could be seen the next day as well. We had organized one last meet up with Singapore acroyogis, but that acroyoga wasn’t really happening haha! All my muscles were so tired and sore after all those activities. It was still nice to meet up with everyone before returning to Phi Phi. (:

Here is couple of photos from the climbing gym and our late night acro!

DSC05401DSC05431DSC05434-2DSC05427DSC05446DSC05411DSC05454DSC05459DSC05558DSC05563DSC05578DSC05569What we were doing most of the time – falling around haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like