Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga in Singapore

Moikka kaikki!

Mulla on vuosisadan lihasjumitukset päällä haha! Thaimaassa oon oikeastaan vaan snorklaillut ja sukeltanut, tuntuu ettei ole tullut tehtyä mitään lihastyötä vaativaa urheilua hetkeen. Täälä Singaporessa tapasin sunnuntaina paikalliset akrojoogit ja oli ihan älyttömän hauskaa päästä pitkästä aikaa treenailemaan. Viikottaisia akro jameja järjestetään joka torstai ja sunnuntai Raffles Place -nimisellä pienellä aukiolla. Sielä oli paljon litteää, pehmeää ruohoaluetta ja sinne oli helppo löytää metrolla. Lihasten käyttö jatkui eilen, kun mun host Rif vei mut kiipeilygymille kavereidensa kanssa. Rif harrastaa kalliokiipeilyä ja treenaa pari kolme kertaa viikossa kiipeilysalilla. Oli hauskaa päästä kiipeilemäänkin pitkästä aikaa, tällä hetkellä mun käsivarret on aika spaghettia haha!

Tänään tiedossa on vielä kaupungilla kiertelyä, yritetään myös löytää auringonlaskun ajaksi joku korkea rakennus mistä päästään ihastelemaan maisemia! Illaksi suunniteltiin toista tapaamista akroporukan kanssa. Ulkona on kyllä vähän pilvistä, toivotaan ettei ala satamaan.

/ / / Hi everyone!

I have the worst muscle aches haha! In Thailand I’m only snorkeling and diving, feels like I haven’t used my muscles for ages. Last Sunday I met the local acroyogis and it was so much fun to get to play, fly, base, teach and share with this group! They organize weekly jams, every Thursday and Sunday at Raffles Place. That was perfect spot for AcroYoga. Flat, grassy area with lots of space and easy to access with public transport. My host Rif is a rock-climber and he goes to climbing gym couple of times in a week. Yesterday he took me climbing with his buddies, what a fun night. My arms are spaghetti now haha!

Today we have planned to go for little stroll around the city with my friend Kim and we are trying to find some high building for the sunset. I want to see the views from above! After that we have planned to meet for another acro jam. It’s a bit cloudy outside, hopefully the rain will stay away! 

DSC05248DSC05290DSC05299DSC05265DSC05241DSC05259DSC05294DSC05255DSC05276DSC05256DSC05244DSC05252DSC05281DSC05263DSC05270

Previous Post Next Post

You Might Also Like