Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunsets are better in Thailand

Moi vaan!

Täytyypä aloittaa tämä postaus sanomalla: elossa ollaan! Blogissa on ollut hiljaista kiireidenkin takia, mutta viimeiset reilu kaksi päivää vierähti sairaalassa maaten. Onnistuin nimittäin saamaan elämäni hirveimmän ruokamyrkytyksen. Kolme kuukautta ehti tällä kertaa vierähtää ennen ruokamyrkytyksen nappaamista, se kun on ollut aika vakio jokaisella Thaimaan reissulla. Tähän kohtaan onkin hyvä muistuttaa taas matkavakuutuksien tärkeydestä. Tämä kahden päivän sairaalahupi olisi tullut maksamaan mulle yli 30 000 bahtia eli euroissa lähemmäs tonnin luokkaa. Vakuutus maksoi kuitenkin kaiken suoraan, joten itse ei tarvinnut maksaa pennin penniä. Ei harmita taaskaan yhtään, että on laittanut rahaa vakuutuksiin! Tavallaan ajoituskin tälle oli ihan ok, ehdin nähdä mun kavereita keskiviikkona ennen tätä episodia ja lääkäri näytti vihreää valoa mun huomiselle Singaporen reissulle. Eli mitään suurempia suunnitelmia ei ehtinyt mennä pilalle tän kipeilyn takia.

Ruokamyrkytyksestä ja sairaaloista iloisempiin asiohin. Mun kaverit Konrad ja Jackie olivat mua pikaisesti moikkaamassa täälä Phi Phi saarilla. Sain toimia henkilökohtaisena oppaana snorklailuun, bongattiin haita, kauniita koralleja ja yksi pikkukilpikonnakin. Konrad on muuten ihan älyttömän taitava valokuvaaja, kannattaa käydä vilkaisemassa Instagramista @konrad_brewski !

Tässä muutamia kuvia mitä Konrad otti musta auringonlaskun aikaan rannalla. Tykkään näistä ihan älyttömästi!

/ / /  Helloo guys!

Have to start this post by saying: I’m alive! It’s been quiet on the blog. I’ve been bit busy, but I also spent my last two nights in the hospital. I manage to get the worst food-poisoning of my life. This is perfect time to remind everyone of the importance of travel insurance. This whole fun would have been costing over 30 000 bath for me, which is around 1200 dollars. My insurance paid everything straight away, I didn’t have to pay anything. One of those moments, when really don’t regret at all at spending a lot of money for my insurance. In a way the timing was actually quite good too, I had time to see my friends on Wednesday morning before I got sick and doctor said I’m fine to fly to Singapore tomorrow.

So yeah to more positive things. My Australian friends, Konrad and Jackie were visiting me here at Phi Phi Islands. I got to be personal snorkeling guide for them. We saw some sharks, beautiful corals and a little turtle too. Konrad is amazing photographer, you can find his beautiful photography from his Instagram: @konrad_brewski !

Here is couple of shots Konrad took at sunset. I love these photos so much!

KBP_8698KBP_8713KBP_8734KBP_8774KBP_8769KBP_8726KBP_8759KBP_8720KBP_8745Wearing a bikini from La Mar Bikini!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Sanni80 perjantai, helmikuu 3, 2017 at 19:46

  Olisi kiva nähdä maisemia eikä jotain itseään esille tuovaa eukkoa bikineissä.

  • Reply Veera lauantai, helmikuu 4, 2017 at 01:29

   Olipa sen verran ilkee kommentti, et bloggaajaa sen kummemmin tuntematta on pakko sanoo et huhheijaa ? Maisemakuvat löytyy varmaan vaikka googlen kuvahausta, jos ei Fiian tuottama materiaali miellytä niin varmaan kannattaisi sulkea ikkuna ilkeiden kommenttien kirjottamisen sijaan. Jos ei oo hyvää sanottavaa, niin anna olla.

   Ps näytät hirveen hyvältä!

   • Reply Fiia Emilia sunnuntai, helmikuu 5, 2017 at 14:57

    Moi Veera!

    Ei mua paljon liikuta tälläiset kommentit, yleensä ne kertoo vain kirjoittajan omista epävarmuuksista tai pahasta olosta. Jos on sinut itsensä kanssa, ei toisia tarvi lähteä lyttäämään!

    Kiitti ihanasta kommentista. (:

  • Reply Fiia Emilia sunnuntai, helmikuu 5, 2017 at 14:55

   Hei Sanni tai ”Sanni”!

   Luulis 10 vuotta mua vanhemmalla ”eukolla” olevan vähän enemmän käytöstapoja. Luojan kiitos blogeja löytyy kuitenkin ihan laidasta laitaan ja jokaiselle jotain, jos mun bikinikuvat ahdistaa niin varmasti löytyy joku kiva maisemablogi sulle. Ja eikö jostain kakkoselta tuu jotain Avaraa Luontoakin. (:

   Onnea uusien, sua enemmän miellyttävien blogien löytöön. Ei muistella pahalla!

   Aurinkoiset päivänjatkot sulle Sanni!

   xx Fiia

 • Reply Elina perjantai, helmikuu 3, 2017 at 21:04

  Mietinpä tässä tekstin luettua ja kuvat selattua, että onneksi tuli otettua matkavakuutus ennen reissua (nyt myös thaikuissa 🙂 ja että onpa ihanan aitoja ja nättejä kuvia, ja sit luin tuon ensimmäisen kommentin… Mie ainakin tykkäsin paljon kuvista! ❤ Tsemppiä reissailuun!

  • Reply Fiia Emilia sunnuntai, helmikuu 5, 2017 at 14:59

   Moi Elina!

   Joo mä oon usean kertaan toitottanut, että kaikesta muusta voi säästää muttei matkavakuutuksesta. Tottakai perusoletus on ettei mitään kävisi, mutta se hetki kun jotain käykin ja vakuutukset ei ole voimassa. Tiedän muutamankin surullisen tarinan. 🙁

   Aijaa vähän kiva! Missäpäin Thaimaata sä oot reissaamassa?

   Kiitos ihanasta kommentista, ja hyviä reissuja myös sulle! (: <3

   xx Fiia

 • Reply Lasipore lauantai, helmikuu 4, 2017 at 01:57

  Mä olen samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa. Näitä itseään esiintuovia riittää … Sunsets joo …

  • Reply Fiia Emilia sunnuntai, helmikuu 5, 2017 at 15:03

   Moi Lasipore!

   Kiitos kommentista. Mä voin laittaa jotain vinkkiä sulle ja Sannille, kun löydän jonkun kivan blogin teille missä on vain maisemakuvia. Pääsette sitten tästä hirveästä piinasta tulla tänne mun blogiin katteleen näitä mun auringonlasku-bikinikuvia. 🙁 Ehkä mun pitäis ensi kerralla vielä sitten selkeämmin otsikoida tai laittaa joku varoitus vaikka, että saattaa olla bikinikuvia pelkkien maisemakuvien sijaan? Auttaisko se?

   Hyvää jatkoa sullekkin! <3

 • Reply Iso J lauantai, helmikuu 4, 2017 at 08:55

  Kerran noin sadasta lennosta olen ollut koneessa, missä äkkilasku tehtiin sydänkohtauksen saaneen suomalaisen miehen vuoksi. Ei ole halpaa tuottaa muualta uutta henkilökuntaa lentokoneeseen, kun tunnit meni täyteen aiemmalta henkilökunnalta, saati odotuksen vuoksi koko koneelle tarjottiin ateria maissa kyseisen äkkilaskun lentokentällä. Ja mies vaimoineen lähtivät paikalliseen sairaalaan. Matkavakuutus on pieni hinta tällaisen vuoksi. En edes osaa arvioida, mitä tällainen maksaa. Onneksi ei ollut alkoholilla osuutta asiaan, sittenhän vakuutus ei olisi heillä korvannut mitään.

 • Reply Lasip maanantai, helmikuu 6, 2017 at 02:55

  Ei sun tarvii vaivautua etsimään uusia blogeja kenellekään, tyttö hyvä.
  Otsikoi vain paremmin postauksesi ja ota kritiikki tyynemmin vastaan.
  Kokeile vähän joogailla. Se tasapainottaa ihmistä.

  • Reply Fiia Emilia maanantai, helmikuu 6, 2017 at 16:01

   Heippa taas LasiP!

   Kiitos, että vaivauduit kuitenkin käyttämään sun omaa energiaasi ja tulemaan vielä takaisin mun blogiin heittämään tätä sun rakentavaa ja aikuismaista kritiikkiä. (: Tää on mun blogi, teen tätä itelleni enkä kellekkään muulle. Mua ei siis oikeastaan liikuta tää sun ”kritiikki” valitettavasti yhtään. Jossei mun tekstit ja kuvat miellytä sun herkkiä silmämunia, niin ei muutakun napsautat vaan sivun pois näkyvistä. Niin helppoa se on! (:

   xx Fiia

   • Reply Lasip maanantai, helmikuu 6, 2017 at 19:24

    Tietenkin teet tätä itsellesi. Se käy kyllä ilmi. Kumma, että julkisesti …
    Kosketti näköjään kuitenkin.
    Ehkä aikuismainen kritiikkini johtuu aikuisuudestani.
    Käytä sinäkin ikiomaa energiaasi silmiesi avaamiseen; siis poispäin ikiomasta navastasi.
    Heippa vaan ja joogailemisiin.

    • Reply Fiia Emilia tiistai, helmikuu 7, 2017 at 13:34

     Heippa hei! (:

  Leave a Reply