Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunsets are better in Thailand

Moi vaan!

Täytyypä aloittaa tämä postaus sanomalla: elossa ollaan! Blogissa on ollut hiljaista kiireidenkin takia, mutta viimeiset reilu kaksi päivää vierähti sairaalassa maaten. Onnistuin nimittäin saamaan elämäni hirveimmän ruokamyrkytyksen. Kolme kuukautta ehti tällä kertaa vierähtää ennen ruokamyrkytyksen nappaamista, se kun on ollut aika vakio jokaisella Thaimaan reissulla. Tähän kohtaan onkin hyvä muistuttaa taas matkavakuutuksien tärkeydestä. Tämä kahden päivän sairaalahupi olisi tullut maksamaan mulle yli 30 000 bahtia eli euroissa lähemmäs tonnin luokkaa. Vakuutus maksoi kuitenkin kaiken suoraan, joten itse ei tarvinnut maksaa pennin penniä. Ei harmita taaskaan yhtään, että on laittanut rahaa vakuutuksiin! Tavallaan ajoituskin tälle oli ihan ok, ehdin nähdä mun kavereita keskiviikkona ennen tätä episodia ja lääkäri näytti vihreää valoa mun huomiselle Singaporen reissulle. Eli mitään suurempia suunnitelmia ei ehtinyt mennä pilalle tän kipeilyn takia.

Ruokamyrkytyksestä ja sairaaloista iloisempiin asiohin. Mun kaverit Konrad ja Jackie olivat mua pikaisesti moikkaamassa täälä Phi Phi saarilla. Sain toimia henkilökohtaisena oppaana snorklailuun, bongattiin haita, kauniita koralleja ja yksi pikkukilpikonnakin. Konrad on muuten ihan älyttömän taitava valokuvaaja, kannattaa käydä vilkaisemassa Instagramista @konrad_brewski !

Tässä muutamia kuvia mitä Konrad otti musta auringonlaskun aikaan rannalla. Tykkään näistä ihan älyttömästi!

/ / /  Helloo guys!

Have to start this post by saying: I’m alive! It’s been quiet on the blog. I’ve been bit busy, but I also spent my last two nights in the hospital. I manage to get the worst food-poisoning of my life. This is perfect time to remind everyone of the importance of travel insurance. This whole fun would have been costing over 30 000 bath for me, which is around 1200 dollars. My insurance paid everything straight away, I didn’t have to pay anything. One of those moments, when really don’t regret at all at spending a lot of money for my insurance. In a way the timing was actually quite good too, I had time to see my friends on Wednesday morning before I got sick and doctor said I’m fine to fly to Singapore tomorrow.

So yeah to more positive things. My Australian friends, Konrad and Jackie were visiting me here at Phi Phi Islands. I got to be personal snorkeling guide for them. We saw some sharks, beautiful corals and a little turtle too. Konrad is amazing photographer, you can find his beautiful photography from his Instagram: @konrad_brewski !

Here is couple of shots Konrad took at sunset. I love these photos so much!

KBP_8698KBP_8713KBP_8734KBP_8774KBP_8769KBP_8726KBP_8759KBP_8720KBP_8745Wearing a bikini from La Mar Bikini!

Previous Post Next Post

You Might Also Like