Suomen suurin matkablogiyhteisö

Throwback to breathtakingly beautiful New Zealand!

Moi vaan!

Tässä tulee nyt toinen throwback -postaus, mutta oli ihan pakko! Löysin kuva-arkistoja järjestellessä paljon julkaisemattomia kuvia Uudesta-Seelannista, jossa vietettiin vuoden 2014 joulukuussa muutama viikko. Luonto oli ihan uskomattoman kaunista, niin vihreää metsää ja kirkkaansinistä vettä. Vesiputouksia, sademetsiä ja lähes autioita rantoja. Oltiin koko aika vain Pohjois-saarella, ja nyt oonkin jo hetken haaveillut uudesta reissusta maahan. Seuraavalla reissulla haluan kiertää koko maan autolla ja telttailen!

Tässä muutamia kuvia meidän viimekertaiselta reissulta uskomattoman kauniiseen Uuteen-Seelantiin!

/ / / Hola holaa!

Here comes another throwback -post, but I just had to. While organizing my photos, I found a lots of unpublished photos from New Zealand. We spent there couple of weeks in December 2014. Nature was something so incredible, so beautiful. Bright-green forests and crystal-clear blue water everywhere. Waterfalls, rainforest and nearly empty beaches. We were traveling just on the North Island, so I’ve been dreaming getting back to New Zealand. This time I would explore the whole island by car and camping.

Here is few shots from our travels in New Zealand!

DSCN0515DSC08767DSC09259DSC09181Huka Falls, Taupo.

DSC09519DSC09534DSC09090Can’t remember what these birds were, but there was so many of them haha!

DSC09081DSC09096DSC09579Auckland city!

DSCN0520Horse trekking at Lake Okareka.

DSC09502DSC09362DSCN0533Where our love for waves started, along the way bodyboards just changed to surfboards!

DSC09401DSC09157DSC09457Maori concert was such an amazing experience. After this I’ve been extremely drawn to any Haka -video I see online haha!

DSC09464DSC09035DSC09178Taupo

DSC09496DSC09607Christmas in New Zealand!

DSC09043Muriwai Beach

DSC09449

DSCN0626We were staying with my friends auntie Kati, and her husband Mike took us sailing one day. We got to try it ourselves and nearly tipped the boat haha!

DSC09482

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ilona Laaksonen lauantai, tammikuu 28, 2017 at 02:19

  Hei miten oot hoitanut sun vakuutusasiat kun oot niin pitkään reissannut? Ite oon lähdössä maaliskuussa määrittelemättömän pitkälle reissulle myös ja tuntuu että noi matkavakuutukset tulee tosi kalliiksi. 🙂 -Ilona

  • Reply Fiia Emilia maanantai, tammikuu 30, 2017 at 20:42

   Moi Ilona!

   Anteeksi hidas vastaus. Mulla on ihan Suomesta ollut vakuutukset, ja määräaikaisena vakuutuksena oon ottanut. Tällöin sun täytyy kuitenkin tietää kuinka pitkäksi aikaa vakuutukset otat, max vuodeksi saa kerralla. Mulla oli Fenniassa vakuutukset, ja taisi olla noin 700 euroa vuodeksi. Kilpailutin kyllä muutamat vakuutusyhtiöt ennen lähtöä, ja nää oli ehdottomasti sieltä halvimmasta päästä. Kävin välissä Suomessa, jolloin uusin vakuutukset toiselle vuodelle. Nyt jouduin ottamaan mun vakuutukset Australialaiselta yhtiöltä, en saanut ulkomailta käsin vakuutuksia kolmannelle vuodelle jatkettua. (: Kyllä ne vakuutukset maksaa, mutta niistä ei kuitenkaan kannata alkaa säästämään.

   Jos tulee lisäkysymyksiä niin vastailen kyllä!

   xx Fiia

  Leave a Reply