Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surf memories from Australia

Moikka moi!

Järjestelin mun konetta eilen, lähinnä tätä mun massiivista kuva- ja videomäärää. Löysin muutamia vanhoja GoPro -klippejä surffauksesta Sunshine Coastilta, Australiasta. Miten ihanaa olikaan asua viiden minsan kävelymatkan päässä surffibiitsistä. Useimmat auringonnousut tuli sielä vietettyä, enimmäkseen juurikin meressä, surffilaudan päällä istuen. Joskus huonomman surffikelin sattuessa käveltiin mun kämppiksen Mandulan kanssa rannalle uimaan ja lukemaan kirjaa. Joskus ostin tien toiselta puolelta kahvin ja istuin näköalapaikalle katselemaan auringonnousua. Joskus otin pyörän alle ja pyöräilin rantaviivaa pitkin mun lempikahvilaan. Monet auringonlaskutkin tuli sielä vietettyä, piknikin ja akrojoogan merkeissä.

Paljon unohtumattomia muistoja. Alex Headland <3

/ / /

Hi guys!

I was organising my laptop yesterday, mainly this massive amount of photos and videos. I found couple of GoPro -clips from surfing at Sunny Coast, Australia. How nice it was to have such a beautiful surf beach just 5-minute walk away. Most of the mornings I spent there, sitting in the ocean with my board, with or without friends and watching the sun come up. When the surf wasn’t good, we would still walk down with my roomie for a swim and to read a book. Sometimes I bought a coffee across the road and walked to the little viewpoint of Alex Headland. Sometimes I biked along the beach to my favourite breakfast place. It was not only the sunrises, there was many beautiful sunsets as well. Having a picnic or a drink with friends while watching the surf or having an acro jam.

So many unforgettable memories! Alex Headland. <3

Näyttökuva 2017-01-23 kello 19.18.43Näyttökuva 2017-01-23 kello 19.25.12Näyttökuva 2017-01-23 kello 19.16.27-2Näyttökuva 2017-01-23 kello 19.24.42Näyttökuva 2017-01-23 kello 19.23.45

Previous Post Next Post

You Might Also Like