Suomen suurin matkablogiyhteisö

Flights booked to Singapore!

Moi kaikki!

Terkkuja sateisilta Phi Phin saarilta. Ajattelin tulla vain höpöttelemään yleisiä kuulumisia. Varasin eilen lennot Singaporeen muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen tuun tänne Phi Phille vielä helmikuuksi. Sain just myös kuulla, että mun kaveri Taneli ja hänen singaporelainen tyttöystävänsä Kim on samaan aikaan Singaporessa. Saan siis tämän kaksikon mun henkilökohtaisiksi oppaiksi Singaporen parhaisiin paikkoihin! Vietän maassa yhteensä 4 yötä, siinä ajassa ajattelin tehokkaasti nähdä mahdollisimman paljon ja myös tutustua Singaporen acrojooga -porukkaan. En malta odottaa!

Onko teillä mitään vinkkejä Singaporessa vierailuun? Ravintoloita, yöelämää, hyviä hostelleja ja nähtävyyksiä? Matkalla oon pienellä budjetilla, joten kaikki vinkit otetaan vastaan!

/  / / Hi everyone!

Greetings from the rainy Phi Phi Islands. Yesterday I booked flights to Singapore for couple of days, and then I return to Phi Phi for one more month afterwards. I just heard that my friend Taneli and his girlfriend Kim will also be in Singapore when I’m there. Kim is from Singapore, so I’m more than excited to have these two showing me around! I will spend there total 4 nights, and I want to spend that time as efficiently as I can. I will meet also hopefully meet the acroyoga -people of Singapore! Can’t wait!

Do you have any tips for visiting Singapore? Where to eat, nightlife, good hostels or places to see? I’m traveling with low budget, so all the tips are appreciated!

free_singapore_tour_900Photo from www.changiairport.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like