Suomen suurin matkablogiyhteisö

Weekend mood

Moi vaan kaverit!

Mulla on taas flunssa. Uskomatonta miten monta kertaa tropiikissa voi sairastaa flunssan lyhyen ajan sisään. No nyt ehkä alkaa olla jo voiton puolella, vaikka energiat onkin vähän matalalla. Voisko joku lähettää mulle piparminttuteetä inkiväärillä ja hunajalla, kiitos!

No flunssasta iloisempiin asiohin! Sain postissa parit bikinit uudelta suomalaiselta brändiltä kokeiluun. Kyseessä on hiljattain lanseerattu La Mar Bikini, joiden nettisivut löytyy täältä! Bikineitä löytyy monia erilaisia printtejä ja värejä, sekä useimmat niistä on myös käännettäviä. Ja mikä parasta, kaikki bikinit soveltuu aktiiviseen elämäntyyliin. Surffaukseen, sukeltamiseen… Tykkään!

Tässä parit kuvat uusista bikineistä, rakastan näitä värejä!

/ / / Holaa!

I have a killer flu. Once again. I can’t believe how many times it’s possible to get flu at this tropical atmosphere! Can someone please send me some peppermint tea with ginger and honey?

Anyway, to happier things! I received couple of bikinis in a mail from a new Finnish bikini brand. They are called La Mar Bikini and you can find their website from here! There is many different colours and patterns to choose from and most of them are reversible. And the best things is, they are made for active lifestyle. Surfing, diving, snorkeling… I like!

Here is couple of photos from my new bikini, love the colours!

DSC05051DSC04996DSC04978DSC05003DSC05025DSC04974DSC05015DSC04954-2DSC04938

Previous Post Next Post

You Might Also Like