Suomen suurin matkablogiyhteisö

Update from the rainy island!

Moi kaikki!

Varmaan moni on lukenut uutisista Thaimaan rankkasateista ja kyllä, ne tavoittivat vihdoin myös Phi Phin saaret. Täälä sataa nyt toista päivää kaatamalla, aamulla ukkosti ja nyt meni saarelta sähköt. Täälä ei kuitenkaan tulvi, eikä kukaan ole tiettävästi vaarassa! Mun koneesta loppuu pian akku, joten ajattelin vain tulla tekemään tälläisen pikaisen päivityksen. Jos sähköt palaa myöhemmin, julkaisen toisen osan Moments to Remember -postaukselle!

Tässä pari kuvaa vähän kuivemmalta päivältä!

/ / / Quick update!

Many of you have probably read about the heavy rains and flooding Thailand is currently experiencing. It finally reached Phi Phi Islands too, this is already the second day of non-stop raining, in the morning it was thunderstorm and now the island lost power. There is no flooding here though, and everyone is safe! My laptop will run out of battery soon, so I just came to do a quick update. If the power returns later, I’ll publish the second part of Moments to remember -post!

Here is couple of shots when it was a bit dryer weather haha!

DSC04742Palmtree2

DSC04741DSC04780Palmtree

DSC04790DSC04741

Previous Post Next Post

You Might Also Like