Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beach and my newest acro victims!

Moi vaan kaikki!

Siis tää joulun ja uudenvuoden aika on ihan hullua menoa täälä! Ei kuule paljon ehdi alas istua päivien aikana. Onneks itse työ ei oikeastaan edes työltä tunnu. Kerroinkin jo aiemmassa postauksessa Advanced Open Water -kurssista mitä aloin tekemään, ja sain ekoiksi kurssikavereiksi pari suomalaista jätkää, Karin ja Rasmuksen. Mulla oli joulupäivä vapaa, joten suuntasin viettämään päivää rannalle poikien kanssa. Ja mitä yleensä tapahtuu jos suuntaa rannalle mun kanssa? No joutuu tietenkin ”akrouhriksi”. Kari kävikin sitten läpi oikeastaan koko akrojoogan peruskurssin. Loppukommentti: ”Kovaa hommaa!”

Tässä pari kuvaa mitä ehdittiin napsaista haha!

/ / / Hellooo everyone!

This Christmas and New Year time is crazy on this island! I barely have time to sit down during the days. Luckily the work itself doesn’t even feel like work. I told you in the previous post about Advance Open Water -course I just started. My first course mates were two Finnish guys, Kari and Rasmus. After the course, I had Christmas Day off, so I was heading to beach with the boys. And what happens when you go to the beach with me? You’re gonna be my next acro victim haha! Kari went through the whole basic skills of acroyoga. Final comments: ”Hard work!”.

Here is couple of shots we had time to take haha!

DSC04632DSC04636He actually did push-ups like this haha!

DSC04643DSC04661DSC04634DSC04651DSC04652DSC04668See you guys!

DSC04663

Previous Post Next Post

You Might Also Like