Suomen suurin matkablogiyhteisö

Merry Christmas!

Hyvää joulunaikaa kaikille teille sinne ruudun toiselle puolelle!

Mä oon pian lähdössä meidän työpaikan jouluillalliselle, ja meillä on ollut myös Secret Santa eli ollaan ostettu pieniä lahjoja toisillemme. En malta odottaa mitä sieltä paljastuu! Jouluaaton vedin snorklausretkiä koko päivän, joulupäivä meni oikeastaan kokonaan rannalla. Tässä kuvia parilta viime päivältä, näissä tunnelmissa oon viettänyt jouluni tänä vuonna!

Juokaa glögiä ja syökää pipareita (munkin edestä)!

/ / / Merry Christmas to anyone reading this!

I’m soon heading to our Christmas party from work, and we’ve also had Secret Santa. Can’t wait to see what everyone has bough for each others haha! I was running snorkeling tours for the whole Christmas Eve, but today I’ve been mainly at the beach. Here is couple of shots from yesterday. Different, but definitely not bad way to spend Christmas!

Enjoy your holidays folks!

JonDeanne-29JonDeanne (3 of 1)JonDeanne (5 of 1)JonDeanne-14JonDeanne-80JonDeanne-54JonDeanne-76JonDeanne-82JonDeanne-56JonDeanne-52JonDeanne-88JonDeanne-73

Previous Post Next Post

You Might Also Like