Suomen suurin matkablogiyhteisö

Merry Christmas!

Hyvää joulunaikaa kaikille teille sinne ruudun toiselle puolelle!

Mä oon pian lähdössä meidän työpaikan jouluillalliselle, ja meillä on ollut myös Secret Santa eli ollaan ostettu pieniä lahjoja toisillemme. En malta odottaa mitä sieltä paljastuu! Jouluaaton vedin snorklausretkiä koko päivän, joulupäivä meni oikeastaan kokonaan rannalla. Tässä kuvia parilta viime päivältä, näissä tunnelmissa oon viettänyt jouluni tänä vuonna!

Juokaa glögiä ja syökää pipareita (munkin edestä)!

/ / / Merry Christmas to anyone reading this!

I’m soon heading to our Christmas party from work, and we’ve also had Secret Santa. Can’t wait to see what everyone has bough for each others haha! I was running snorkeling tours for the whole Christmas Eve, but today I’ve been mainly at the beach. Here is couple of shots from yesterday. Different, but definitely not bad way to spend Christmas!

Enjoy your holidays folks!

JonDeanne-29JonDeanne (3 of 1)JonDeanne (5 of 1)JonDeanne-14JonDeanne-80JonDeanne-54JonDeanne-76JonDeanne-82JonDeanne-56JonDeanne-52JonDeanne-88JonDeanne-73

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Julia Luukko perjantai, helmikuu 3, 2017 at 01:40

  Siis aivan ihanaa että löysin sun blogin! On ollu päivän piristys lukea tätä! Oot ehkä inspiroivin ihminen ketä oon tavannu (voiks niin sanoo ku luen blogii 😀 ) vähään aikaan! Kaikki nää kuvat sun reissuista on nii ihania, ja niin ajankohtasia kun itelki tämmönen reissu on suunnitteilla. Tai siis Thaimaa/indonesia akselille, sinne jonnekki joogailemaan ja nauttimaan elämästä. Täl hetkellä keräilen reissu masseja Lissabonissa. Tääl aion kanssa kokeilla tota surffausta, Portugalin kun on kuuluisa hyvistä aalloista 🙂 Mutta siis joo on sulla huikee blogi ja tämmöset tekstit saa omanki reissu kuumeen vaa vielä korkeemmalle! ihania kirjotuksia, ja houkutteleva lifestyle sulle siellä näyttää olevan.

  Muutamia Käytännön kyssäreitä Aasiaan reissaavalle:
  1. paljonko sulla oli rahaa säästössä ennenku lähdit (about minkälaine hintataso siellä on nykyää, oon käyny thaimaassa, mut siitä on aikaa)
  2. Joogaukset kannalta mikä on ollu suosikki mesta (jos osaat nimetä)
  3. ootko nyt siellä duunissa snorklaus opettajana, vai jossai muussa duunissa?

  Ois ihan mahtavaa jos jaksat vastata! Sain ihan mielettömästi hyvää energiaa tästä blogista, kiitos sulle!

 • Leave a Reply