Suomen suurin matkablogiyhteisö

Brekky with Basic Bros

Pikainen päivitys!

Yksi yötä jouluun. Oon istunut tänään meidän liikkeellä tonttulakki päässä ja yrittänyt fiilistellä huomista jouluaattoa. En vaan voi sille mitään. Tänä vuonna oikeasti kaipaan aitoa, suomalaista joulua tropiikkijoulun sijaan. Yleensä valitsen kuitenkin aina tropiikin ennen lunta haha!

Tässä parit kuvat yhdeltä aamulta. Olin syömässä aamupalaa näiden viiden jenkkijätkän kanssa. Pojat oli mun snorklausreissulla, ja oli kyllä ehdottomasti yksi viihdyttävimmistä retkistä hetkeen! Sain toimia henkilökohtaisena kuvaajana koko matkan. Pojat kun olivat päättäneet ikuistaa matkansa ottamalla kuvat yleensä tyttöjen suosimilla poseeraustyyleillä. Voin kertoa, että repeilyltä ei voinut välttyä.

/ / / Quick update!

One night until Christmas. Or for some of you two. But Finnish people celebrate tomorrow. I have done my best to gain some Christmas mood, but I just can’t help it. This year I really would choose snowy, traditional Finnish Christmas instead of the tropical one. Usually I would choose tropical over snow anytime though haha!

Here is couple of shots from the other day. I had breakfast with these five dude from US and A. They were snorkeling with me, and it was definitely one of the most entertaining snorkeling tours I’ve had haha! I got to be their personal photographer too, guys had decided to capture their travel moments with the usual girly poses. Wanderlust. Could not stop laughing during this tour. And I have to admit that I enjoyed taking those photos a little bit too much haha!

DSC04512Wait a minute.. Is it that guy from Hangover….

DSC04514Classy.

DSC04521DSC04510DSC04517Classy times two. 

DSC04527#BrosBeingBasic

DSC04526DSC04529

Previous Post Next Post

You Might Also Like