Suomen suurin matkablogiyhteisö

Snapshots from the island

Moi vaan kaikki!

Täälä päivät rullaa tasaista vauhtia eteenpäin. Havahduin tänään lähestyvään jouluaattoon, kolme päivää jouluun. Niin anteeks mitä! Joo edelleen on joulufiilis kaukana, mutta kyllä tääläkin aina satunnaisesti törmää tonttulakkiin tai joululauluihin. Saatoin muuten spontaanisti aloittaa mun Advanced Open Water Diver -kurssin, huomenna hylkysukellukselle siis!

No asiasta moottorisahaan. Monelle teistä on varmaan VSCO -muokkausohjelma tuttu ainakin puhelimeen saatavana sovelluksena. Bongasinkin nyt sattumalta Nate Photographic -sivun 10 ilmaista VSCOsta inspiroitunutta valmisfiltteriä. Nämä saa siis ladattua Lightroomiin, jota itse käytän kuvien muokkailuun. Tässä muutamat satunnaiset kuvat muokattuna näillä kymmenellä filtterillä. Testasin näitä huvin vuoksi myös muutamaan GoProlla otettuun kuvaan. Ei yhtään hullumpia lopputuloksia, vai mitä ootte mieltä!

/ / / Hi guys!

Days go by smoothly on the island. I realized today that it’s only three days to Christmas. How did that happened? I just came here! I still have zero Christmas feeling… On the side note, I spontaneously started my Advanced Open Water Diver course and I’ll be wreck diving tomorrow. Exciting!

But from diving to photo editing. Many of you might know VSCO editing app for phone and their ready-made-filters for Lightroom/Photoshop. I was browsing trough some editing tips, and randomly found site called Nate Photographic and his 10 free VSCO inspired filters. I downloaded the filters, and tried them on few of my photos. I also tested them for few shots taken with GoPro. Not bad at all, or what do you think?

DSC04491DSC04475When I had to say bye to these two! </3

DSC04476DSC04487DSC04484-3DSC04485DSC04499DSC04479GOPR3289DSC04505-2DSC04488DSC04493GOPR3263

Previous Post Next Post

You Might Also Like