Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunset and Acro Play

Huomenta!

Tai no kello on kyllä täälä jo 11, mutta kai se vielä aamuksi lasketaan. Mulla on vapaata kahteen asti, jolloin lähden vetämään snorklausreissua. Täälä on ollut vähän epävakaata säätä, ja yhtenä yönä ukkosti ihan kunnolla. Nytkin toi taivas näyttää suhteellisen tummalta ja vähän ripotteli aiemmin, toivottavasti ei tuu myrsky päälle kun ollaan snorklaamassa!

Ajattelin tulla jakamaan muutamat kuvia kun hengailtiin Johanna kanssa rannalla auringonlaskua katsellen. Tavattiin Johannan kanssa sukelluskurssia suorittaessa, ja tultiin kyllä heti juttuun. Se on jännä miten matkustaessa tapaa helpommin sielunsiskoja. Tai sielunveljiä haha! Niitä sellaisia tyyppejä, jotka tuntuu kuin ne olisi aina olleet siinä. Nauramassa samoille jutuille sun kanssa. Jakamassa yhteisiä kokemuksia. Sitähän sanotaan, että oikeaa ystävyyttä ei aina välttämättä voi mitata ajassa. Joskus joku vain tulee sun elämään sattumalta, ihan yhtäkkiä. Ja jää siihen, ihan huomaamatta.

/ / / Good morning!

Or it’s actually already 11am here, but I guess it can still be classified as a morning. I’m off until 2pm, then I will be heading for snorkeling tour. It’s been little bit moody weather here, one night we had massive storm. Currently the sky is looking bit dark and cloudy too, hopefully it’s not getting stormy while we are snorkeling!

I thought I come share these couple of photos from one well spent afternoon on the beach. We were hanging around and doing some acroyoga with Johanna. We met while doing our diving course, and we definitely clicked right away. For some reason, it seems to be easier to bump into your soulsisters while traveling. Or soulbrothers haha! And it feels like they would have always been there. Sharing the same kind of stories. Laughing at the same kind of things. But that’s what they say, sometimes you cannot measure real friendship by the length of it. Sometimes, it’s someone who just came to your life and stayed.

DSC04418DSC04429Kiss kiss! 😀

DSC04445DSC04464Our photographer got to try his skills too!

DSC04462DSC04452DSC04416DSC04471How it always ends! :´DDSC04409

Previous Post Next Post

You Might Also Like