Suomen suurin matkablogiyhteisö

It’s a new world

Moi vain kaikki!

Terveiset lähes valmiilta Open Water -sukeltajalta. Tällä hetkellä oon väsynyt, mutta onnellinen. Oon haaveillut sukelluskurssin käymisestä jo muutamat vuodet, raha- tai aikasyistä kuitenkin lykännyt sitä eteenpäin ja eteenpäin. Nyt vihdoin aloitin ekan kurssin pari päivää sitten. Koko päivän kestävän teorian jälkeen ei naurattanut, mutta seuraavana päivänä matalassa vedessä harjoitellut taidot oli jo hauskempia.

Tänään päästiin kuitenkin sukeltamaan ja en voi edes kuvailla sitä fiilistä. Mä vaan rakastan olla veden alla, liukua lähes painottomana eteenpäin ja tutkia merielämää lähietäisyydeltä. Vähän liiankin läheltä tänään itseasiassa. Yhdessä vaiheessa keskityin niin paljon yläpuolella uiskentelevaan kalaparveen, että aloin huomaamatta liusua alaspäin. Yhtäkkiä tumpsahdin pohjalla hengaavien merisiilien päälle, ja kuin ihmeen kaupalla säästyin piikeiltä haha! Huomenna on viimeiset kurssiin kuuluvat sukellukset, jonka jälkeen olen virallisesti itsenäinen sukeltaja eli Open Water Diver!

Ps. Nää kuvat on ottanut todella taitava valokuvaaja, Hamish Stubbs. Meillä oli lyhyt, mutta sitäkin hauskempi kuvaus pari viikkoa sitten!

/ / / Hi guys!

Greetings from the almost certified Open Water Diver. I’m exhausted, but happy. I’ve been dreaming of getting certified for so long, but because of the money or time issues, always postponed it. Now I finally started my first course two days ago. After the first day full of theory, I wasn’t smiling. Next day we did some skills in confined water, much more enjoyable already. Today we did our first two dives, and I absolutely loved it! Floating under the water, exploring the marine life from close by. Almost too close today haha. At one point, I was concentrating to a huge school of fish and started slowly sinking towards the bottom. Suddenly I fell on top of sea urchins haha! Luckily, I didn’t get any spikes today. Tomorrow we will do the two last dives and then I will be certified diver. So exciting!

Ps. I haven’t had my camera out for almost two weeks now, so here is two photos taken by a talented photographer Hamish Stubbs. We had a short, but fun photoshoot with him two weeks ago!

15303935_10154085329816404_2059873369_o15321458_10154085329801404_111797657_o

Previous Post Next Post

You Might Also Like