Suomen suurin matkablogiyhteisö

Underwater days at Phi Phi

Moi kaverit!

Täälä kuulkaas kiirettä pitää. Facebookissa selailen ihmisten kuvia joulun odotuksesta, täälä Thaimaan 35 asteen lämpötiloissa on kyllä joulufiilis kaukana. Tää on mun kolmas joulu maailmalla, viime joulu meni Australiassa ja sitä edellinen Uudessa-Seelannissa. Rakkaat terveiset perhe Morrikselle ja perhe Wilsonille, jotka ottivat meidät avosylin vastaan heidän joulun viettoonsa. <3 Tämä vuosi sitten täälä Phi Phin saarilla. Voin kyllä rehellisesti sanoa, tänä vuonna oon oikeasti kaivannut, lunta, kynttilöitä, villasukkia, glögiä ja joulutorttuja. Jopa niitä Prisman marraskuun alussa alkavia joulurallatuksiakin on vähän ikävä. No ehkäpä ensi joulu sitten voisi olla perinteinen suomijoulu!

Tässä kuitenkin vähän satunnaisia kuvia viime päiviltä.

/ / / Hi everyone!

Busy days, busy days. I’m scrolling through Facebook and watching photos of all the Christmas things. I can definitely say that my winter holiday spirit hasn’t come these year either, it’s hard when you spend your days snorkeling in the 35 degrees heat. This is my third Christmas away from home, last one was in Australia and one before that in New Zealand. Big love to family Morris and family Wilson, who gave us even a little bit of that Christmas feeling by sharing their holidays with us. <3 This year I will celebrate here at Phi Phi Islands, with my underwater family, The Adventure Club. I can admit, this year I have been missing that good old Finnish Christmas. Snow, candles, woolen socks and all the Finnish Christmas treats and food. Maybe next year I will be having a traditional Finnish Christmas. 

Here is some shots from the past days!

GOPR2265GOPR2346G1602736Näyttökuva 2016-11-30 kello 23.18.20GOPR2323PB140269G1282704G1922768Näyttökuva 2016-11-30 kello 23.17.05GOPR2310GOPR2344GOPR2430GOPR2380GOPR2384

Previous Post Next Post

You Might Also Like