Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acroyogis in Thailand?

Mun on viime päivinä ollut ikävä Australiaa, mun elämäntyyliä siellä ja kaikki ystäviä. Ja jos totta puhutaan niin myös ruokaa. Pari kuukautta takana aasialaista ruokavaliota ja alkaa vähän jo curryt ja nuudelit tökkiä. Kaipaan varsinkin kaikkia tuoreita vihanneksia. Täälä vihanneksiin kuuluu peruna, porkkana ja sipuli. Ehkä paprika. Kerran bongasin yhdestä ravintolasta Egg Benedict annoksen pinaatilla. Onnesta soikeana tilasin kyseisen annoksen, vain todetakseni pinaatin olevan pakastepinaattia. Ja Thaimaan tyylillä todennäköisesti sulanut ja jäätynyt pari kertaa matkalla tänne saarelle. Nam nam. Jottei menisin vain negatiiviseksi, niin tuoreita hedelmiä täältä löytyy ihan kaikkialta. Ja nutella-banaani-pannukakkuja.

/ / / I’ve been missing Australia past days, my lifestyle there and all my friends. And if I’m honest, also food. I’ve been eating the Asian diet for the past two months now, I’m getting bit sick of fried rice and noodles. What I miss the most is fresh, green vegetables. Here they have pretty much three choices, potatoes, carrot and onion. Maybe tomato and capsicum. If you’re lucky. One day I saw Egg Benedict with spinach on the menu. I was so excited, until I noticed it was from the freezer. And with Thailand style, it had probably been defrosted and refrozen couple of times before it made it’s way to this island. Nom nom. Because I don’t want this to sound all negative, there is fresh fruit everywhere you go. That’s a big plus. And banana-nutella-pancakes.

DSC04348IMG_0471Photo by @hamishstubbs

DSC04316IMG_0508IMG_0475Photo by @hamishstubbs

DSC04325Yhtä asiaa oon erityisesti ikävöinyt viime päivinä. Akrojoogaa ja sitä isoa akroperhettä mihin sain kuulua Australiassa. Jos halusi treenata, aina löytyi joku yhtä innokas. Erilaisia workshoppeja ja tunteja löytyi viikoittain. Kehityin vuodessa ihan älyttömän paljon. Oli ihan huippua nähdä omin silmin miten tämä akroperhe kasvoi silmissä ja kehittyi. Aina tukemassa ja tsemppaamassa toisia, tuomassa uusia tyyppejä akrojoogan pariin.

Oonkin nyt täälä saarella tehokkaasti etsinyt uusia uhreja haha! Osa mun työkavereitakin on jo ”joutunut” testaamaan akrojoogaa. Mikäli sielä ruudun toisella puolella on joku, edes vähän akrojoogasta kiinnostunut ja on tulossa tännepäin Thaimaata, älä epäröi laittaa viestiä tai sähköpostia!

/ / / And there is another thing I’ve been missing past days too. That is acroyoga and that amazing, big acrofamily I had privilege to belong to in Australia. If you ever wanted to train acro, there was always someone who was keen. There was different workshops and lessons weekly. Acroyoga, handstands, aerial, silks… I developed my skills so much in one year. It was amazing to see this family grow bigger and better together, always supporting each others. Everyone brought more people with them and got them hooked as well.

I have recently been looking for people to do acro with here in Phi Phi Islands. Some of my workmates have already been ”forced” to try acroyoga haha! If there is any acroyogis in the area or is interested to learn, please let me know. Let’s train together, or if you’re beginner, I’ll teach you! xx

IMG_0470DSC04350IMG_0511DSC04338IMG_0473acrophiphi5

Previous Post Next Post

You Might Also Like