Suomen suurin matkablogiyhteisö

Phi Phi Viewpoint

Jos satut Phi Phin saarille eksymään, näköalapaikalla käyminen on ihan ehdoton juttu! Phi Phin korkeimmalle kohdalle pääsee kipuamaan noin puolessa tunnissa, riippuen minkä reitin valitsee. Ylös on kaksi vaihtoehtoa. Vaikeampi ja pidempi reitti viidakon läpi tai lyhyempi reitti betonilla päällystettyä tietä ja portaita pitkin. Me valittiin vaikea reitti ylös. Suosittelen lämpimästi toteuttamaan tämän joko ihan aikaisin aamulla tai auringonlaskun aikaan. Me oltiin liikkeellä ysin aikaan aamusta ja silti hiki virtasi. Ylhäältä avautuva näkymä on kuitenkin kaiken sen hikisen kiipeämisen arvoinen, erityisesti auringonnousun tai laskun aikaan.

Tässä muutamat kuvat kun käväistiin Emilian ja Riken kanssa ihastelemassa näitä maisemia.

/ / / If you are coming to Phi Phi, you must visit viewpoint. It only takes around 20-30 minutes, depending which route you choose. You can do the harder ”jungle walk” or easier stairs. We of course wanted to try the harder one. I very highly recommend to go early in the morning or for the sunset, we were climbing up around 9am and we were sweating like hell. The views are definitely worth climbing thought, just have a look!

DSC04245DSC04252DSC04280DSC04301DSC04285DSC04273DSC04303DSC04316DSC04262

Previous Post Next Post

You Might Also Like